Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pick & Mix
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2021-05-20
Upplaga
2
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Pick & Mix 2, elevbok, 2:a uppl
Dimensioner
242 x 165 x 20 mm
Vikt
550 g
SAB
Fe
ISBN
9789151105659

Pick & Mix 2, elevbok, 2:a uppl

Häftad,  Svenska, 2021-05-20
606
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Pick & Mix är ett unikt och nytänkande läromedel för gymnasiekurserna Engelska 5 och 6, i enlighet med Skolverkets kursplaner. Serien består av elevböcker och heltäckande digitala läromedel.

Pick & Mix 2, elevbok erbjuder variation och flexibilitet för dig som undervisar i kursen Engelska 6. Du kan välja att jobba tematiskt eller via färdigheter. Läromedlet ger dig möjlighet att skräddarsy undervisningen och skapa den bästa mixen för just dina elever.

Pick & Mix 2, elevbok består av tio teman med tillhörande texter som fängslar och berör elever i alla åldrar. Här bjuds på spännande och omfattande ämnen som konsumtion, makt, psykologi och engelsk litteraturhistoria. Dessutom finns en blandning av nya och äldre texter från olika delar av den engelskspråkiga världen, analysfrågor, ett stort urval språkövningar och en fyllig resursbank med tal- och skrivtips. Det finns en stor mängd nyttiga övningar och resurser som tränar läs- och hörförståelse, grammatik, vokabulär samt kommunikation i tal och skrift.

I denna andra upplaga av Pick & Mix 2, elevbok finns nytt och omarbetat material, bland annat ett nyskrivet kapitel, en rad nya texter samt ett fristående grammatikavsnitt. Läromedlet har en pedagogisk layout som gör det enkelt för eleven att arbeta självständigt.

Pick & Mix 2, elevbok i korthet:
* erbjuder variation och flexibilitet
* består av tio teman med tillhörande texter som fängslar och berör
* innehåller en stor mängd nyttiga övningar
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pick & Mix 2, elevbok, 2:a uppl
  2. +
  3. Pick & Mix 1, Engelska 5, elevbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pick & Mix 1, Engelska 5, elevbok av Tove Phillips, Simon Phillips (häftad).

Köp båda 2 för 1209 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna