Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Viewpoints
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2023-04-05
Upplaga
3
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Viewpoints 1, elevbok 3:e uppl
Dimensioner
242 x 169 x 15 mm
Vikt
568 g
SAB
Fe
ISBN
9789151108872

Viewpoints 1, bok, Gy25

Häftad,  Svenska, 2023-04-05
679
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Viewpoints är en serie basläromedel för gymnasiets kurser i engelska. För varje kurs finns elevbok, digital elevträning, digitalt lärarmaterial samt ett komplett digitalt läromedel med tillhörande lärarhandledning.

Viewpoints 1 elevbok är ett läromedel för kursen Engelska 5/Engelska nivå 1 på de högskoleförberedande programmen. Boken innehåller fem huvudteman: Crossing Boundaries, Being Young, Fairy Tales with a Twist, The Way You Love och Our Time. Texterna är autentiska och av olika genrer, bland annat romanutdrag och tidningsartiklar som omsorgsfullt valts ut för elever som vill läsa vidare på högskola eller universitet. Redan nu får eleverna möta några texter av akademisk karaktär vilket ger dem kött på benen inför kommande högskolestudier. Omfattande gloslistor låter eleverna utveckla sitt ordförråd, och varje text följs av övningar som tränar de färdigheter som språkundervisningen ska utveckla. Tankeväckande diskussionsfrågor utmanar eleverna att använda målspråket i klassrummet, och i avsnittet Model Texts finns tydliga skrivmallar till de vanligaste texttyperna som eleverna förväntas producera.

I Viewpoints tredje upplaga har grammatiken, med förklaringar och övningar, samlats i ett eget avsnitt i slutet av boken. På så vis minimeras risken för att något viktigt grammatiskt moment missas om en text inte hinns med. Utöver detta innehåller bokens olika teman också språkutvecklande övningar vars upplägg uppmuntrar till gemensam reflektion och samarbete mellan elever. Ytterligare en nyhet för den tredje upplagan är att ni i lärarmaterialet finner färdighetsprov (hör- och läsförståelseprov, uppsatsprov samt muntliga prov) kopplade till varje tema.

Viewpoints 1 elevbok, 3:e upplagan:

• för kursen Engelska 5 på de högskoleförberedande programmen

• aktuellt, kvalitetssäkrat och omväxlande innehåll

• tydligt strukturerat och flexibelt läromedel

• ger eleverna de redskap som krävs för att klara kursen

• förbereder eleverna för framtida högskolestudier
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Viewpoints 1, bok, Gy25
  2. +
  3. Viewpoints 2, Elevbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Viewpoints 2, Elevbok av Uno Wivast, Linda Gustafsson (häftad).

Köp båda 2 för 1398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna