Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Viewpoints
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2024-06-19
Upplaga
3
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Viewpoints 2 elevbok, 3:e upplagan
Dimensioner
242 x 169 x 25 mm
Vikt
648 g
SAB
Fe
ISBN
9789151109565

Viewpoints 2 elevbok

Häftad,  Svenska, 2024-06-19
699
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Viewpoints är en serie basläromedel för gymnasiets engelska. För varje kurs/nivå finns elevbok, digital elevträning, digitalt lärarmaterial samt ett digitalt läromedel med tillhörande lärarhandledning.

Viewpoints 2 elevbok är ett läromedel för Engelska 6/Engelska nivå 2 på de högskoleförberedande programmen. Boken innehåller fem huvudteman: Perspectives, Turning Point, Moments in Time, Nasty Business och Breaking Free, samt ett sjätte avsnitt - Classics - med klassisk litteratur.

Texterna är autentiska och av olika genrer, bland annat romanutdrag och tidningsartiklar som omsorgsfullt valts ut för elever som vill läsa vidare på högskola eller universitet. Eleverna får möta några texter av akademisk karaktär vilket ger dem kött på benen inför kommande högskolestudier. Omfattande gloslistor låter eleverna utveckla sitt ordförråd, och varje text följs av övningar som tränar de färdigheter som språkundervisningen ska utveckla. Tankeväckande diskussionsfrågor utmanar eleverna att använda målspråket i klassrummet, och i avsnittet Model Texts finns tydliga skrivmallar till de vanligaste texttyperna som eleverna förväntas producera.

I Viewpoints tredje upplaga har grammatiken, med förklaringar och övningar, samlats i ett eget avsnitt i slutet av boken. På så vis minimeras risken för att missa viktiga grammatiska moment om en text inte hinns med. Utöver detta innehåller bokens olika teman också språkutvecklande övningar vars upplägg uppmuntrar till gemensam reflektion och samarbete mellan elever. Ytterligare en nyhet för den tredje upplagan är att ni i lärarmaterialet finner färdighetsprov (hör- och läsförståelseprov, uppsatsprov samt muntliga prov) kopplade till varje tema.

Viewpoints 2, Engelska 2, Gy25:

• för Engelska 6/Engelska nivå 2 på de högskoleförberedande programmen

• aktuellt, kvalitetssäkrat och omväxlande innehåll

• tydligt strukturerat och flexibelt läromedel

• ger eleverna de redskap som krävs för att nå målen

• förbereder eleverna för framtida högskolestudier
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Viewpoints 2 elevbok
  2. +
  3. Viewpoints 1, bok, Gy25

De som köpt den här boken har ofta också köpt Viewpoints 1, bok, Gy25 av Linda Gustafsson, Uno Wivast (häftad).

Köp båda 2 för 1378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna