Att finna själen : Meningen med livet på jorden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2015-08-25
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Robert Larson
Översättare
Robert Larson
Originaltitel
Realizing Soul : From Intuition to an Inspired Life
Dimensioner
225 x 145 x 15 mm
Vikt
387 g
SAB
Dokb
ISBN
9789151403533

Att finna själen : Meningen med livet på jorden

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2015-08-25
231
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det finns mening av olika slag: att ta hand om familjen, att sköta sitt arbete, etc. Men det finns också en högre mening som är lika för alla, att finna sin själ.

Intuitionen, själens milda röst, hjälper oss i vardagen på många sätt och är ovärderlig i det största och mest spännande av alla äventyr som vi kommer att få uppleva, resan till det rikare liv som väntar oss.

Alla människor har intuitioner. Men när en intuition kommer är det inte alla som förstår vad det egentligen är som händer. Det paradoxala är att vi lever på två nivåer av medvetande samtidigt, utan att veta om det! Den lägre, egonivån, är välbekant medan den högre, själens nivå, är okänd för de flesta.

För många börjar den spännande resan inåt med en intuition. Men intuitionen är en oskattbar tillgång även i det dagliga livet. Många kan vittna om detta, inte minst forskare, uppfinnare och konstnärer. Men även andra. Upprinnelsen till den här boken, exempelvis, är en intuition.

Glimten är vår första direkta erfarenhet av själen och är i realiteten en fördjupad och förlängd intuition. Var och en som har förunnats en glimt av själen vet av egen, oförglömlig erfarenhet att det finns något upphöjt och heligt bortom egot, att det är mer värt att längta till än allting annat.

Även om glimten endast varar ett kort ögonblick kan vi aldrig glömma den. Glimtarna kommer och går, men de bekräftar själens verklighet och närvaro och ger en försmak av det slutliga uppvaknandet, av glimten som aldrig upphör.

Paul Brunton är en filosof och mystiker för vår egen tid. Han har skrivit ett flertal böcker som behandlar ett brett spektrum av centrala frågor som möter oss när vi upptäcker och fördjupar vår andlighet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att finna själen : Meningen med livet på jorden
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 460 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Paul Brunton