Livet med Lif - 2 - Fyra sorters kärlek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (19.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Livet med Lif (del 2)
Inläsare
Camilla Lif
Utgivningsdatum
2019-09-25
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151501833

Livet med Lif - 2 - Fyra sorters kärlek Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-09-25
59
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mycket i våra liv kretsar kring kärlek - närmare bestämt romantisk kärlek. Den hyllas i filmer, reklam och musik. I samtal med vänner dissekerar vi den senaste förälskelsen. Men det finns också andra sorters kärlek, av mer stillsamt slag, som förtjänar uppmärksamhet. Kärlek som ger långsiktig tillfredsställelse och som kräver målmedvetet arbete. Genom att lära känna kärlekens olika arter - storge, philia, eros och agape - kan vi förstå mer om oss själva och kärlekens oändliga kraft.

Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Lif