Livet med Lif - 3 - Myten om vår potential (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (14.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Livet med Lif (del 3)
Inläsare
Camilla Lif
Utgivningsdatum
2019-09-25
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151501840

Livet med Lif - 3 - Myten om vår potential Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-09-25
79
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Du kan bli allt du vill, bara du satsar! Kämpa hårt så kan du uppnå vadsomhelst! Det är budskapet vi möts av i artiklar, böcker och tv-program. Men i själva verket kanske det är rätt stressigt att hålla alla valmöjligheter öppna hela tiden? Blir det någon energi över till verkligheten då? Och kan alla verkligen bli allt? Enligt forskare ägnas den största delen av vår mentala kapacitet åt de liv vi inte lever. Men finns det ett mer lagom sätt att förhålla sig till sin potential?

Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Lif