Livet med Lif - 6 - Ska man förlåta? (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (16.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Livet med Lif (del 6)
Inläsare
Camilla Lif
Utgivningsdatum
2019-09-25
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151501871
Livet med Lif - 6 - Ska man förlåta? (ljudbok)

Livet med Lif - 6 - Ska man förlåta? Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-09-25
59
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är viktigt att förlåta, brukar det sägas. Man ska gå vidare, titta framåt. Inte vara bitter och långsint. Vi lär barnen att säga förlåt. Men exakt vad det innebär att be om ursäkt och att förlåta är inte självklart. För vems skull ska man förlåta - för sin egen eller någon annans? Är förlåtandet en present till den som gjort en illa? Eller ett slags medicin? Och finns det tillfällen när det är fel att förlåta?

Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Lif