Lantbiblioteket vid älven (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (322.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Edda Ek (del 1)
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2022-03-24
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151504506

Lantbiblioteket vid älven Ljudbok

(22 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-03-24

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Edda tappar fotfästet när hon oväntat får sparken från sin tjänst på universitetet. Hon slits loss från sina romantiska fantasier och sin havererade forskning i Stockholm och tackar hastigt ja till ett sommarvikariat på ett bibliotek i Tornedalen. Med några färgglada feelgoodpocketar och sin dyra kaffemaskin sätter hon sig på nattåget - utan en aning om vad hon ska vänta sig.

Det blir en myggig och händelserik sommar under midnattssolen, i sällskap av gamla bekantskaper som den snygge forskaren Colin, och av nya, som den irriterande norrbottningen Ante. Edda gör sig alltmer hemmastadd i det charmiga bibliotekshuset, men kämpar samtidigt för att vinna tillbaka sin gamla karriär på universitetet.

Lantbiblioteket vid älven är en varm, romantisk och gripande feelgoodroman om vänskap som föds i bastun, kärleken till böcker och människorna som läser dem. Och om att grabba tag i sitt eget liv med båda händerna och vägra släppa taget.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Josefin Eman

  • Jul i lantbiblioteket

    Josefin Eman

    Stockholmstjejen Edda har funnit sin plats i världen: den lilla byn Koski i Tornedalen. Hon älskar arbetet på det gamla lantbiblioteket och vardagen som delas med pojkvännen Ante och den bastande bokklubben. Nu kommer minusgraderna och mörkret. De...