Dödligt svek - 1 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (25.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Wern (del 18)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2022-05-19
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151504919

Dödligt svek - 1 Ljudbok

(27 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-19

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
29-åriga Tyra Beckerö jublar när hon efter en längre tids arbetslöshet äntligen hittar ett nytt jobb. Att få en egen inkomst ska bli den nystart hon behöver både i livet och i äktenskapet, och hon kastar sig in i sitt nya arbete. Men när företaget åker på konferens på Fårö händer något som krossar hennes tillvaro.

I Visby har MARIA WERN just avslutat en intensiv mordutredning och ser fram emot att ta tag i några ouppklarade äldre fall. Det visar sig att den kommande perioden inte alls blir så lugn som Maria hoppats. Snart upptäcker hon likheter mellan två fall där unga kvinnor avlidit till följd av förgiftning. Mord kan inte uteslutas.

Även på det privata planet krävs Marias uppmärksamhet när hennes väninna som är på besök råkar ut för en hänsynslös bedragare. Och norr om stan hittas en ung kvinna död, begravd under ett täcke av blomblad.

Del 1.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödligt svek - 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svek
    Hans Johansson (Umeå), 15 juni 2022

    Att dela upp en bok i 4 delar (korta) och ta 69:-/st så att totalpriset blir ca:280:- är ju en bra affärsidé men ett svek för oss lyssnare. Laddade ner 1 a delen i tron att det skulle vara individuella slut efter varje del. Men icke sa nicke. Kommer inte ladda ner dom 3 återstående.
    Synd på en så bra författare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson