Den du inte ser (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (111.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Unga Nathalie Svensson (del 2)
Inläsare
Eva Röse
Utgivningsdatum
2024-01-25
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151505190

Den du inte ser Ljudbok

(38 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-01-25

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Höstterminen har startat och Nathalie Svensson är en av de lyckligt lottade som kommit in på läkarlinjen vid Uppsala universitet. När hon möter sina blivande kursare på uppropet tänker hon att det är de här människorna hon ska umgås med de kommande sex åren. Snart lär hon känna överklasstjejen Louise från Stockholm, och trots deras skilda bakgrunder blir de snabbt goda vänner. Men det finns också en kille på utbildningen som får Nathalies hjärta att slå fortare, kruxet är bara att Mikael Söder verkar intressera sig för flera av de kvinnliga studenterna...

I samma veva hittas en juridikstudent våldtagen och mördad, och kroppen är slängd i Fyrisån vid Islandsfallet. Oron sprider sig i staden, samtidigt som en av Nathalies kursare, Tony, beter sig mycket märkligt. Till en början känner sig inte Nathalie påverkad av händelsen, vad är oddsen för att hon ska råka illa ut? Men när ingen grips och ytterligare en tjej blir överfallen blir det alltmer obehagligt att röra sig utomhus själv. För vem ska man göra sällskap med när man inte vet vem det går att lita på?

Den du inte ser är andra delen i Jonas Moströms kortserie Unga Nathalie Svensson. Här får vi lära känna Nathalie, från den populära serien om Nathalie Svensson och Johan Axberg, från start.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den du inte ser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra.
    AJT, 2 februari 2024

    Bra men alldeles för kort. Bra inläst av Eva Röse.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Moström