Morfarn som aldrig blev stor eller Min morfar har ADHD (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (4.1 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Mikael Hammarlund
Utgivningsdatum
2019-01-11
Förlag
Funkibator förlag
ISBN
9789151900339

Morfarn som aldrig blev stor eller Min morfar har ADHD Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2019-01-11

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Lilla Qu hälsar ofta på hos morfar Röran, han heter egentligen Göran, men rörigt är vad det är. Mormor säger att morfar är som en liten pojke inuti. Han springer omkring och hans tankar likaså. Qu funderar på om morfars tankar kan pausas. Skulle han kunna bli mer still? Finns det några sätt...?

Josefin Ringbom är född 1980 och bor i Visby med sambon och deras tvillingsöner. Hon arbetar som personlig assistent, målar, skriver och föreläser. Josefin trivs som bäst när hobby och arbete förs samman.

Hon har både skrivit och illustrerat sin debutbok. Det har dock inte alltid varit en självklarhet att det skulle bli så. Intresset för konst har hängt med länge, men skrivandet har varit en större utmaning. Josefin gick från att känna att allt snurrar i huvudet och inte kommer ut på rätt sätt, till att få hjälp att öppna luckan in till ordförrådet när hon 2015 fick sin ADHD-diagnos. Hon startade bloggen Hudlös och Skitstark, ord som även beskriver hennes personlighet. Det har krävts stor styrka för att få behålla den känslomässiga delen av sig själv.

Karaktären Morfarn är baserad på hennes pappa, artisten och allkonstnären Göran Ringbom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Josefin Ringbom

  • Morfarn som aldrig blev stor

    Josefin Ringbom

    Lilla Qu hälsar ofta på hos morfar Röran, han heter egentligen Göran, men rörigt är vad det är. Mormor säger att morfar är som en liten pojke inuti. Han springer omkring och hans tankar likaså. Qu funderar på om morfars tankar kan pausas. Skulle h...