Atlantis till Hawaii (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2021-09-06
Upplaga
1
Förlag
Tre Världar
Dimensioner
217 x 142 x 20 mm
Vikt
384 g
SAB
Hc
ISBN
9789151901831
Atlantis till Hawaii (kartonnage)

Atlantis till Hawaii

Kartonnage,  Svenska, 2021-09-06
248
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Atlantis till Hawaii Kan levereras innan julafton
Tre kvinnoöden beskrivs, vävs samman och visar sig så småningom vara en och samma människa.

Sexåriga Leia kidnappas, uppfostras på anstalt och vid könsmognaden dödas hon i ett atlantiskt laboratorium. Experimentet hon ofrivilligt är del av syftar till att avlägsna något ur henne för att "skapa Gud". När detta gjorts kan hon under lång tid inte återinkarnera.

Parallellt med detta följer man Viktoria, Leias framtida jag. Utan att veta något om sitt förflutna möter hon sin baneman från Atlantis, vilket utlöser ett trauma.

Den tredje berättelsen är systerns saga. I varje människa finns en "saga" nerlagd, som en slags kodad beskrivning för livet man lever.

Viktoria blir allvarligt sjuk och söker en utväg. I nattens mörker dyker en tanke upp som ändrar hennes liv. Hon vet plötsligt att hon vill till Hawaii för att möta delfiner. I och med det får hon ett mål. I möte med ön Hawaiis kraft och en vis kvinna vaknar minnet från det förflutna, hon möter sin baneman och lyckas komma till förlåtelse. Då är hon redo för delfinernas befriande och helande verkan!

Atlantis till Hawaii ger nytt ljus åt slutfasen av den atlantiska tiden. När tron inriktas på en gud utanför oss själva blir den, nu som då, destruktiv. Då kan vi skada livet självt och förbryta oss mot dess inneboende lagar. Men genom förståelse kan vi komma till förlåtelse, och genom förlåtelsen öppnas hjärtat och livet kan helas och får leva fritt igen.

Atlantis till Hawaii bygger på författarens egna erfarenheter.

Rebecka Vik är sejdare, en nordisk klarseende med inriktning på naturen och människans samspel med den. Hon delger sina erfarenheter genom sitt författarskap, kurser och föredrag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Atlantis till Hawaii
  2. +
  3. Markus och de förtappade själarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Markus och de förtappade själarna av Kicki Lindström (häftad).

Köp båda 2 för 517 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rebecka Vik