Skjut dom i huvudet
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2021-03-20
Upplaga
1
Förlag
Vildhallon
Medarbetare
Yngvesson, Adam (red.) / Davidsson, Rebecca (form) / Hadin, Tobias (form)
Illustratör/Fotograf
William Liberto, Staffan Melin, Bradley K MC Devitt, Andy Walsh, Rick Hershey, J Swedlund
Dimensioner
188 x 104 x 25 mm
Vikt
436 g
SAB
Rdc
ISBN
9789151912745
Skjut dom i huvudet

Skjut dom i huvudet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Övrigt Svenska, 2021-03-20
419
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Göteborg, 15 år i framtiden. Grå höst. Regnoväder och översvämningar. Ordskämt. Levande döda. Överlevare som slåss om smulorna från vårt raserade samhälle. Saltvatten, splatter, blod och äckel."

En flodvåg av odöda har sköljt över världen. Maten är slut och ni måste lämna ert tillhåll där ni gömt er från de vandrande liken. Det är dags att slåss om smulorna mot andra överlevare - eller ingå bräckliga allianser. Paddla kajak i ett översvämmat Nordstan, sparka huvudet av zombien Glenn och bygg en fristad i Feskekôrka. Hittar ni inte så bra i Göteborg? Lugn, inget är sig lik(t) ändå.

Skjut dom i huvudet är ett rollspel som det går snabbt att komma igång med. Tillsammans med din spelgrupp utforskar ni de inälvskladdiga gatorna och håller er undan de vandrande liken. Spelet är designat för att vara kul att spela för en kväll med några vänner och bärs, men går lika bra att spela längre kampanjer med. I regelboken får du med allt du behöver för att skapa en sandlåda - med tillhörande blod och äckel - för er spelgrupp. Till detta släpps också en serie scenarier och kampanjmoduler framöver.

Vi har bara börjat.

Skjut dom i huvudet är ett DIY-projekt i bästa punkanda, skrivet av Tobias Hadin/Antiprenör och ges ut i samarbete med Vildhallon.

Grundreglerna består av en vackert illustrerad och gedigen bok på 328 sidor utformad som en gammal hederlig VHS-kassett. Rollspelet är lätt att komma igång med och innehåller allt du behöver för att kunna berätta spännande och roliga historier tillsammans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skjut dom i huvudet
  2. +
  3. Odöd Kust

De som köpt den här boken har ofta också köpt Odöd Kust av Tobias Hadin (häftad).

Köp båda 2 för 605 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skjut dom i huvudet. Sätt ditt betyg »
  1. Zombies i Sverige
    Snapphane (Sala), 2 april 2021

    Mycket uppskattat ämne och extra trevligt att det utspelar sig i Sverige. Layouten på rollspelet är väldigt uppskattat, speciellt för oss som var unga under VHS. Bra snabbspola rollspel.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tobias Hadin