Kantstötta porslinsugglors paradorkester (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
267
Utgivningsdatum
2019-06-03
Förlag
Kompass Förlag
Dimensioner
175 x 110 x 15 mm
Vikt
222 g
SAB
Hc
ISBN
9789151916989

Kantstötta porslinsugglors paradorkester

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-06-03
140
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Under ett tågstopp träffas fyra personer för första gången. Det är Katarina, personalchef och trebarnsmamma, som efter några tunga år med en demenssjuk mamma nu har fått en ny livssituation att hantera. Universitetsläraren Urban kämpar med att räcka till både professionellt och privat. Aida älskar sitt jobb som förskollärare men har svårt att möta sin tonårsdotter och hennes mörka tankar. Ingrid har nyss gått i pension från jobbet som bibliotekarie och längtar efter att hitta ny mening i tillvaron. De fyra lever i helt olika världar, men på tåget påbörjar de ett samtal som inte tar slut.

Kantstötta porslinsugglors paradorkester är en roman om psykisk ohälsa, havererad kommunikation och det goda samtalets läkande kraft. Boken är en fristående uppföljning till Lex Katarina.

MARIA ESTLING VANNESTÅL är en fyrabarnsmamma från Småland som skriver böcker, översätter, föreläser och hjälper människor att navigera efter sin inre kompass genom kurser, samtalscirklar och podcasten Drömmen om Målajord. Tillsammans med sin dotter Sanna Hellberg har hon skrivit barnboksserien om Lovis Ansjovis. Kantstötta porslinsugglors paradorkester är hennes andra roman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kantstötta porslinsugglors paradorkester
  2. +
  3. Lex Katarina

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lex Katarina av Maria Estling Vannestål (häftad).

Köp båda 2 för 280 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kantstötta porslinsugglors paradorkester. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bladvändare som lämnar mig varm om hjärtat!

    Vilken härlig bok! Den är varm och rogivande och en märklig känsla av trygghet infinner sig när jag läser den. Den handlar mycket om psykisk ohälsa i olika former och hur den kan se ut i olika åldrar. Men den handlar även om hur viktigt det är att prata med varandra, se varandra och lyssna på varandra, ansikte mot ansikte och inte bara via sms som det annars lätt blir.

    Maria Estling Vannestål har ett mycket härligt och lättsamt sätt att skriva även om det är tunga ämnen. Hon är väldi... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Estling Vannestål