Våra berättelser - Trilogi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-11-05
Förlag
Sann Anda Förlag KB
Dimensioner
210 x 140 x 25 mm
Vikt
362 g
SAB
Ca
ISBN
9789151930374
Våra berättelser - Trilogi (häftad)

Våra berättelser - Trilogi

Häftad Svenska, 2019-11-05
229
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Våra berättelser" är en trilogi där vi möter Jesus, Maria och Maria Magdalena. Tillsammans ger de här böckerna en ny och rikare bild av deras liv. Trilogin är en nyutgivning och har kompletterats med flera nya kapitel. En mäktig bok fylld av Känsla, Kraft och Sanning!

Boken om Jesu liv - Känsla
Detta är den okända sanning om Jesu liv som det är meningen att vi skall ta till oss. Här berättar Jesus själv om den privata delen av sitt liv och om den kris som ledde till att Jesus tillhörde två familjer. Vi får följa honom på långa resor till Indien och Egypten och vara med om fascinerande initieringar i Cheopspyramiden.

Se också beskrivning av Boken om Jesu liv.

Maria -Andlig mästare - Kraft
Här möter vi en kraftfull mästare, mycket olik den Jungfru Maria vi läser om i Biblen. Vi får ta del av hennes profetior om framtiden där hon blickar fram mot nästa tidssfär då Himmelriket på Jorden kommer att råda. Hon tar upp hur hennes liv som Maria gestaltades och den komplicerade relationen till sin son Jesus.

Se också beskrivning av Maria andlig mästare.

Maris Magdalenas berättelse - Sanning
Maria Magdalena var helt nödvändig för att Jesus skulle orka utföra sin oerhörda uppgift. Hon berättar om sin relation med Jesus, deras barn, flykten från Palestina och hennes liv och arbete i Södra Frankrike samt vad som hände med den heliga Graalen. Äntligen - så här var det!

Se också beskrivning av Maria Magdalenas berättelse.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våra berättelser - Trilogi
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 304 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Berg