Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2019-11-22
Upplaga
1
Förlag
Tipsförlaget
Dimensioner
210 x 148 x 8 mm
Vikt
177 g
SAB
Pu
ISBN
9789151933993

Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet

(13 röster)  |  Läs 13 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-11-22
140
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I boken "Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet" kan du lära dig det mesta om hur du skapar webbkurser steg för steg. Författaren, Holger Wästlund, visar hur du kan använda dig av program som du troligtvis redan har i din dator och som du förhoppningsvis använt tidigare.

Du lär dig även hur du kan använda din första webbkurs för att bygga din lista med presumtiva kunder som har stor anledning att köpa dina kommande kurser.

På det sättet skapar du snabbt både din första webbkurs och samtidigt grunden till lönsamhet för din verksamhet.

Boken är uppbyggd i sex steg. Tanken är att du successivt ska kunna pröva de metoder som fungerat för andra och själv välja de tillvägagångssätt som du känner för och som ger resultat för dig.

Steg I handlar om varför du bör skapa webbkurser. Det finns en rad anledningar till att göra det.

I Steg II gör vi en riktig rivstart. Om du följer de tips och råd som finns i detta steg så kan du ha en egen webbkurs ute på marknaden inom en vecka.

Steg III handlar om hur du kan få fram idéer för nya webbkurser.

Steg IV handlar om hur du kan skapa kvalitetskurser. Här hittar du inspiration från andra professionella kurser, du lär dig hur du skapar en kursplan och du lär dig det viktigaste om teknik och redigering.

Steg V är ett av de viktigaste stegen. Det handlar om olika sätt att sälja din webbkurs. Holger Wästlund går igenom det viktigaste från din egen hemsida till de mest effektiva internationella säljmöjligheterna.

Steg VI, slutligen, är det steg som handlar om hur dina kurser säljs under lång tid framåt. Här får du exempel på olika sätt att marknadsföra kurserna effektivt och gratis.

Ett axplock ur innehållet
 • Därför bör du skapa egna webbkurser
 • Hur du gör din första webbkurs inom en vecka
 • Använd dig av program som du redan har
 • Så börjar du bygga din kundlista
 • Så hittar du lönsamma idéer för dina webbkurser
 • Ämnen för webbkurser där du kan bli ensam
 • Inspiration från 15000 gratiskurser
 • Så skapar du din kursplan
 • Filma som ett proffs med enkel utrustning
 • Så skapar du garanterat hög kvalitet
 • Så säljer du dina webbkurser
 • 25 sätt att marknadsföra dina webbkurser
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet
 2. +
 3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 369 kr

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok med många intressanta tips

  Att skapa webbkurser i dagens samhälle där vi numera blivit tvingade att mötas mer digitalt, är utsökt. Själv har jag jobbat med digital utbildning sedan 80-talet. Jo då, det fanns alldeles utmärkta program och plattformar redan då.
  Det är hedrande att ha fått läsa Holgers bok och komma med rekommendationer.
  Jag gillade boken. Möjligen skulle jag önska att det stod lite mer om hur du kan skapa professionella PowerPoint-presentationer och de regler som vi behöver följa för att göra des... Läs hela recensionen

 2. Jättebra tips, lättläst
  Iréne Jansson, 27 februari 2020

  Den här boken gav mig inblick i att det behöver alls inte vara svårt och krångligt att göra en webbkurs, vilket jag tidigare trott och därför har det heller inte blivit av. Boken är lättläst och bygger på en metod som varken är avancerad eller dyrbar. Med enkla steg visar författaren hur man kan gå tillväga och det är flera tips på vägen fram till det färdiga resultatet.
  En bok jag varmt kan rekommendera.

 3. Webbkurs på en vecka!
  Lisa Hågensen, 10 januari 2020

  Holger Wästlund har ett öga för lönsamhet och han delar alltid med sig! I tidigare böcker skriver han om hur man kan bli en marknadsförare, inredare, festfixare, företagare och konsult, och nu har turen kommit till webbkurser. Alla har vi väl deltagit i, alternativt funderat på att deltaga i, en webbkurs, men hur många av oss har vågat ta steget att själva skapa en? Wästlund ger oss i sin bok 'Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet' redskapen och visionerna att gå från önskan t... Läs hela recensionen

 4. Recension från BTJ (Bibliotekstjänst)
  Holger , 4 januari 2020

  Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet ger grundläggande tips om hur man skapar och
  marknadsför kurser i form av video, skärmbilder och dokument. Den tekniska delen får minst utrymme, tyngdpunkten ligger på att motivera, hitta idéer, marknadsföra och sälja kurserna. Boken ger tillräcklig kunskap för att komma igång, och den hänvisar till webbföretag för den som vill få djupare kunskap om exempelvis grafik och bildredigering. Innehållet är lätt att ta till sig och är praktis... Läs hela recensionen

 5. Perfekt kom-igång-bok
  Jessika Lilja, 15 december 2019

  Boken är lättläst, pedagogiskt upplagd och praktiskt inriktad för den som funderar på att skapa webbkurser. Den innehåller mängder med länkar till sidor för den som vill fördjupa sig och ger också tips på lämplig utrustning som inte kostar skjortan. Helt enkelt perfekt bok för den som vill komma igång snabbt.

 6. Steg för steg hur man skapar webbkurser
  Sissel Myrup, 4 december 2019

  En lagom tunn bok som visar hur man snabbt kan skapa webbkurser. Den tar upp allt från hur man gör, länkar till bra sidor och till marknadsföring samt innehåller en massa bra tips. En superbra bok med steg för steg-instruktioner hur du börjar, jobbar vidare och avslutar med att sälja den. Rekommenderas varmt.

 7. Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvali
  Maj Östberg Rundqvist, 28 november 2019

  Nu har Holger skrivit en användbar bok igen med många smarta tips, som dessutom inte kostar något.

  Även fast jag snart är klar med min webbkurs "Äntligen sockersmart!" har jag haft stor nytta av boken när det gäller marknadsföring, "pepp" och praktiska tips och råd.

  Maj Östberg Rundquist

 8. Bra köp!
  Berit Maria Fransson, 26 november 2019

  En mycket pedagogiskt upplagd och lättläst bok om hur man snabbt skapar webbkurser och varför det är bra. Boken har steg för steg guide och är fylld med tips för att få lönsamhet med hög kvalité på webbkurserna. Därpå många bra länkar till ytterligare tips och goda råd. Dessutom plus i kanten för intressant och utförlig information om lämplig, smart marknadsföring via sociala medier.
  Ska du göra egna webbkurser rekommenderar jag varmt denna bok. Jag som inte kunde något om ämnet innan har... Läs hela recensionen

 9. Steg för steg information, utmärkt
  Ingemar H. Drogell, 26 november 2019

  Jag har tidigare läst Holger Wäslunds mycket intressanta bok "Så marknadsför du dig själv och ditt företag alldeles gratis". Den nya boken "Skapa webbkurser, snabbt, lönsamt och med hög kvalitet" är en perfekt, men helt fristående, komplettering. Jag kunde ingenting om detta men tack vare författarens steg för steg information så skall jag göra ett seriöst försök med webbkurser och givetvis rekommendera boken till andra företagare.

 10. Holger fortsätter med givande litteratur
  PoK i Jönköping, 26 november 2019

  Många personer som går i pension deppar över att deras rika kunnande och stora erfarenheter inte längre kommer en kundkrets eller samhället till del. Man upplever sig inte vara "behövd" längre. Men med Holger Wästlunds "Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet" kommer yrkeslivet åter. Kunnandet, ofta unikt, kan spelas upp genom att man skapar webbkurser inom sitt område. Med Holgers bok som guide kan många personer komma igång på nytt.

  För gymnasister kan boken ge inled... Läs hela recensionen

 11. Praktiskt och täcker allt.
  Robert Österman, 26 november 2019

  Inget fluff i den här boken, det är bara praktiska tips.

  Fick svar på alla mina frågor, samt en del jag inte ens hade tänkt på.

  Gillade särskilt tipsen om hur man kan hitta vad för ämnen ens kurs kan ha.

  Många ögonöppnande övningar som man kan göra för att hitta vad jag kan mycket om, som folk också undrar över.

  Boken går igenom allt från att komma på ämnet, skapa kursen, till att hitta din publik och marknadsföra dig.

  Rekommenderar den.

 12. Enkel, saklig och fylld av tips!
  Andreas, 26 november 2019

  Återigen skapar han en bok som är saklig, enkel, lättläst och fylld av värdefulla tips.
  Holger Wästlund har en otrolig förmåga att skriva böcker som är lättlästa och lättförståeliga.

  I denna bok ger Holger en mycket bra guide till hur man går från A till Ö med att skapa sina egna webbkurser. Från tekniken du kan använda till processen att skapa en webbkurs.

  Personligen gillar jag hur Holger också fyller sina böcker, även i denna, med många tips och hänvisningar till sido... Läs hela recensionen

 13. Inspiration och praktiska råd
  Student, 23 november 2019

  Jag har läst flera av Holger Wästlunds böcker tidigare, eftersom jag tycker om hans kombination av praktiska råd för hur man når sina mål och inspirationen det ger att våga satsa på drömmen. "Skapa webbkurser snabbt, lönsamt och med hög kvalitet" är inget undantag. Jag ser fram emot att prova på dessa tips i verkligheten och uppskattar att boken också innehåller länkar till två gratis e-böcker med tips om marknadsföring och hur man bygger passiva inkomster.

Visa alla 13 recensioner