Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2020-05-25
Upplaga
1
Förlag
Obygden Förlag
Dimensioner
235 x 205 x 20 mm
Vikt
682 g
SAB
Qfd,Ihd
ISBN
9789151947105

Handen, trädet, tanken : från de förbisedda skogarnas gläntor

Inbunden,  Svenska, 2020-05-25
258
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Mina ögon fastnar på träd. För några av oss är det antagligen ett nedärvt beteende. Jag gör det för att jag tycker att det är vackert. Det har också blivit en del av min försörjning. Att förädla både levande och väderbitet virke till någonting nytt och användbart." Det är trä-hantverkarens upptränade blick, att kunna se ett färdigt objekt ur en bit oarbetat råämne. Våra händer har ju begåvats med förmågan för att kunna skapa.

Texterna är byggda på erfarenheter och traditioner. De sätter fokus på hur vi förhåller oss till våra omgivande marker. Naturpoetiska fotografier blandas med dikter och fakta. En vacker och ömsint skriven bok, där nya tankar kring skog och praktiskt skapande kan få liv. Följ hantverkarens gång på otrampade stigar och i förbisedda marker. Här visar sig skogen, som vi önskar att den var.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Handen, trädet, tanken : från de förbisedda skogarnas gläntor
 2. +
 3. Zero waste-mönster : 20 svinnsmarta syprojekt till din garderob

De som köpt den här boken har ofta också köpt Zero waste-mönster : 20 svinnsmarta syprojekt t... av Birgitta Helmersson (häftad).

Köp båda 2 för 527 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mattias Eliasson

 • Myr

  Mattias Eliasson

  Välkommen in i myrens fascinerande värld! Myrar är mycket mer än bara våtmarker. Myr utforskar dertta säregna landskapets roll i Norrlands historia, kultur och samhälle och ger läsaren en förståelse för deras betydelse - speglad mot dagens omvärld...

 • Apple Music Report. An underperforming Giant

  Mario Terrigno, Mattias Eliasson, Andr C Kohl

  Research Paper (undergraduate) from the year 2016 in the subject Sociology - Media, Art, Music, grade: 85%, Grenoble Ecole de Management, course: Introduction to Global Strategy, language: English, abstract: This paper is about Apple Music, the st...