Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
439
Utgivningsdatum
2020-06-12
Upplaga
1
Förlag
Liberiamo
Medarbetare
Fagerström, Göran (form)
Dimensioner
227 x 149 x 26 mm
Vikt
719 g
SAB
Hc
ISBN
9789151949581

Halvvägs... och sedan?

Häftad,  Svenska, 2020-06-12
200
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
För ett barn omringat av personer med psykiskt ohälsa kan livet innebära en alltför stor smärta. Slutar alltid livet i en tragedi?
Halvvägs... och sedan? är första delen av en trilogi, där läsaren får följa de känslige Raouls liv. Ett problematiskt förhållande till modern och en psykiskt sjuk far gör honom till en fortfarande känslig vuxen, men trots detta förlorar han aldrig sin livsbejakande inställning till tillvaron.

Tonåren som barn i huset hos en bretagnsk familj öppnar Raouls blick för andra synsätt än de strikt svenska när han jämför svenskt och europeiskt sätt att vara. Förälskelsen i en italienska, giftermålet och rollen som far får honom att mogna. För den nyfikne Raul - och för läsaren - öppnar varje möte ett nytt universum.

Den brett anlagda episka skildringen utmärks av ett utmejslat språk, psykologisk insikt och författarens förmåga att ingående behandla ett levnadsöde, med mod att gå bakom fasader och visa människornas sårbarhet, hopp, glädje och förtvivlan.

Per Werner har under hela sitt liv haft stort intresse för språk och skrivande, alltifrån journalistutbildning och lärargärning till mångårig översättarverksamhet mellan svenska och franska i båda riktningarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Halvvägs... och sedan?
  2. +
  3. Portalen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Portalen av Annika Hjelmqvist Sjöholm (häftad).

Köp båda 2 för 425 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »