Min älskade slaktare (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (206.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Bernt-Olov Andersson
Utgivningsdatum
2020-04-12
Förlag
Bokförlaget Reptil
ISBN
9789151952086

Min älskade slaktare Ljudbok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-12

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Min älskade slaktare är en mild och insiktsfull skröna om livet på landsbygden i mitten av 50-talet. Det moderna samhället bryter fram, järnverket och stadslivet lockar, men ännu kan livet levas i den takt som behövs.
Vi träffar lantbrukaren och pingstvännen Aron Walfridsson och hans inneboende: Elsa Svensson som är hemmafru och hennes slarver till karl, deras son Bosse som genom väggarna hör ljudet av bondfruns orgel och de nattliga skriken från den polska judinnan på övervåningen. Ett hus fyllt av mirakler och märkliga händelser.
Och så var det då slaktarn som full av liv och råhet härjar bland bondgårdarna på åsen, men som ändå slutligen tynar bort i hattmodisten Theas breda och kärleksfulla famn.
Boken har gått som följetong i Radio Gävleborg med författarens inläsning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min älskade slaktare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fängslande
    Bim, 8 oktober 2021

    En bok som fängslar läsaren och att författaren själv är uppläsare förhöjer läsupplevelsen eller snarare lyssnarupplevelsen eftersom jag köpte ljudboken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bernt-Olov Andersson