25 sätt att tjäna pengar när du sover - så skaffar du dig passiva inkomster (häftad) 25 sätt att tjäna pengar när du sover - så skaffar du dig passiva inkomster
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2020-11-09
Upplaga
1
Förlag
Tipsförlaget
Dimensioner
210 x 148 x 8 mm
Vikt
202 g
ISBN
9789151953724
25 sätt att tjäna pengar när du sover - så skaffar du dig passiva inkomster (häftad)

25 sätt att tjäna pengar när du sover - så skaffar du dig passiva inkomster

(12 röster)  |  Läs 11 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-11-09
89 149 Du sparar 60 kr!
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Författaren Holger Wästlund, som tidigare jobbat som företagsledare och konsult, lever i dag helt på passiva inkomster. De främsta fördelarna med det är tryggheten, möjligheterna att bli framgångsrik och att livet blir mer varierande och innehållsrikt. Det ger fler chanser att träffa intressanta människor och bygga upp ett spännande nätverk.

Du lär dig många sätt att skapa passiva inkomster: Blogga, gästblogga, använd Google Adsense, Amazon Affiliate Program, ge ut e-böcker, använd dig av Kindle Direct Publishing (KDP), skapa ljudböcker, starta en podcast, skapa webbkurser, starta en nischad e-handel, dropshipping, stockfotosajter och ytterligare massor med idéer för passiva inkomster.

Du kommer ha stor nytta av boken om du väljer ut de råd och tips som passar dig bäst och följer dem målmedvetet. Att skapa hållbara passiva inkomstströmmar är inte bara lönsamt. Du kommer gå in i en rolig process som innehåller många spännande utmaningar.

Ett axplock ur innehållet:
* Så får du din webbplats att ge passiva inkomster
* Så går du med i Amazon Affiliate Program
* Så ger du ut dina egna e-böcker
* E-bokspublicering via Kindle Direct Publishing
* Så skapar du ljudböcker
* Starta din egen podcast
* Så skapar du enklast din egen webbkurs
* Starta en nischad e-handel i liten skala
* Så startar du en dropshippingverksamhet
* Bli franchisegivare
* Bli appreneur
* Några bra sätt att utnyttja Google
* Så kollar du efterfrågan
* Så gör du din passiva verksamhet lönsam
* Så marknadsför du din verksamhet alldeles gratis

Beställ ditt exemplar nu.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 25 sätt att tjäna pengar när du sover - så skaffar du dig passiva inkomster
 2. +
 3. Börsen för alla : vägen till miljonen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börsen för alla : vägen till miljonen av Mohammed Salih, André Netzén Örn (inbunden).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av 25 sätt att tjäna pengar när du sover - så skaffar du dig passiva inkomster. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En inspirerande idébank med råd
  Sissel Myrup, 31 januari 2021

  Vem vill inte tjäna pengar medan man sover? Den här boken är suverän att få idéer ifrån för att få passiva inkomster. Vissa kräver lite förberedelse, men det tar man igen senare. Hitta just ditt sätt genom att applicera några av råden som passar dig bäst. Rekommenderas varmt!

 2. Holger Wästlund är ett fenomen.
  L.Melander, 21 januari 2021

  Jag har under årens lopp läst ett par av Holgers publikationer och måste erkänna att jag blev lite överraskad att han återigen släppt ännu en.
  Nyfiken på om han lyckats få ihop det många drömmer om (tjäna pengar medan du sover), så har jag plöjt igenom den och konstaterar följande.
  Holger har varit smart och tagit ut grädden av många tips som cirkulerat men (MEN), även adderat sin egna mångåriga erfarenhet och tänk. Det finns många böcker i detta ämne, flera tjocka som tegelstenar. Ho... Läs hela recensionen

 3. Inspirationsbok för att komma igång
  Jessika Lilja, 5 januari 2021

  Det är en inspirationsbok med tips för att komma igång med att göra förändringar som på sikt kan ge dig passiva inkomster. Boken handlar om allt möjligt såsom att skriva böcker, göra webbkurser, hyra ut rum, skapa appar eller starta en podcast. Botanisera bland de många förslagen och se vad som passar just dig. Boken ger även idéer på vad du kan undersöka vidare för att lära dig mer. Det är en lättläst bok med grunderna som du kan bygga vidare på utifrån just din affärsidé eller skaparlust.

 4. 25 tips om passiva inkomster
  Lisa Hågensen, 30 december 2020

  Att tjäna pengar när man sover är väl inte hel fel? Holger Wästlund tipsar om tjugofem sätt att göra precis det i sin nya bok 25 sätt att tjäna pengar när du sover - så skaffar du dig passiva inkomster.

  Nu låter det ju som om man helt utan ansträngning kan tjäna pengar i sömnen, men riktigt så lätt är det inte. En del arbete måste utföras innan man kan luta sig tillbaka och låta affären sköta sig nästan själv. Det finns några hundöron i min bok där jag har funnit idéer som passar ju... Läs hela recensionen

 5. Med en titel som väcker nyfikenhet....
  Anika Reuterswärd, 4 december 2020

  .....vill jag varmt rekommendera denna bok, som ligger helt rätt till i tiden, med sina många råd och instruktioner om hur man skaffar sig passiva inkomster. Vilket man naturligtvis inte kan göra genom att vara passiv - som Holger Wästlund poängterar i sin bok - utan genom att vara aktiv och satsa på egen tid, energi och fantasi.
  Här i boken finns tipsen och råden.

 6. Många alternativ som får idéerna att flöda
  Robert Österman, 24 november 2020

  Jag har länge funderat på olika sätt att starta en passiv inkomst.

  Den här boken täcker många olika varianter och ger nog med detaljer och tips för att få en att se möjligheterna.

  Gav matnyttiga tips både på saker jag själv funderat på, men också flera saker jag inte hade tänkt på.

  Rekommenderar den, ger bra info både för inspiration och för att komma igång.

 7. Tips i tiden!
  Iréne Jansson, 18 november 2020

  Ytterligare en naggande god bok av Holger Wästlund, med ett mycket aktuellt innehåll. Boken är uppbyggd med fristående kapitel, som fördel kan läsas var för sig. Jag uppskattade mycket kapitlen om e-bok och avsnittet om att göra en ljudbok, vilka har nyttiga kommentarer och utförliga beskrivningar om tillvägagångssätt. En liten bok med stort innehåll.

 8. En verklig guldgruva med idéer
  Holger , 17 november 2020

  Recension från Perolof Kallings:
  Nu har Holger Wästlund slagit till igen. Med ytterligare en högintressant bok: "25 sätt att tjäna pengar när du sover - så skaffar du dig passiva inkomster". Den är en verklig guldgruva med idéer om hur man via sin dator ute på nätet kan finna smarta och fiffiga lösningar på det Holger kallar för passiva inkomster.
  Man kan säga att skaffa sig sitt levebröd, eller delar av det, utan att egentligen alltför mycket anstränga sig. Men man måste vara fantas... Läs hela recensionen

 9. Mästerlig sammanfattning & många bra tips!
  Andreas, 17 november 2020

  Holger Wästlund gör det återigen. Han skriver en bok som är så lättläst men samtidigt full av ovärderlig information, denna gång om det som många drömmer om och vill ha - Passiva Inkomster.

  Boken är väl strukturerad och innehållet är av sådan karaktär att det passar den som aldrig tidigare varit i kontakt med passiva inkomster, till den som har erfarenhet. Jag själv finner alltid värde ur Holgers böcker, även om jag redan känns vid en del av innehållet.

  Tiderna förändras och... Läs hela recensionen

 10. Precis rätt i tiden !!
  Ingemar H. Drogell, 13 november 2020

  Jag har läst boken och tycker att den är mycket intressant. Oavsett vad man arbetar med eller planerar att arbeta med. Den är helt rätt i tiden nu när det blir vanligare med digitaliseringen. Den är mycket välskriven och förklarande så t.o.m. jag som inte är expert på allt det nya som händer har lärt mig mycket av denna bok.

 11. Passiva inkomster
  Lars Fallgren, 10 november 2020

  Äntligen, en bok som inte bara är välskriven, utan en bok - vars främsta syfte är - att visa på
  möjligheter, för att tillföra den egna kassan ett antal extra kronor. Dessutom, under den lämpliga

  ubriken "passiva inkomster", som här skapar ett flertal intressanta och utmanande inslag.
  Den här boken kommer "att toppa listan" över de böcker som vill ge mig, mer fritid under tiden
  som plus kontot tenderar att växa.
  Lars Fallgren

Visa alla 11 recensioner