Skrivet i sten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Europa-tetralogin (del 3)
Antal sidor
306
Utgivningsdatum
2021-12-01
Upplaga
1
Förlag
Global Village
Dimensioner
23 x 202 x 141 mm
Vikt
345 g
SAB
Hc
ISBN
9789151953779
Skrivet i sten (häftad)

Skrivet i sten

(11 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-12-01
243
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Året är 2029. Göteborg och delar av västra Sverige är under ockupation av muslimska invasionsstyrkor. När svenskarna planerar för att återerövra den muslimska ockupationszonen inträffar Helvetesdagen då hundratjugofemtusen européer dödas i hundratals synkroniserade terrorattacker. Trots det fruktansvärda mördandet är det ändå bara början på den muslimske befälhavaren Ahmed Ben Barkas grandiosa plan för att ta makten i hela Västeuropa. Samtidigt råkar hackern Jonas Persson komma över sensationell information som pekar på att en global statskupp planeras av de så kallade Globalisterna. Genom hackning och avlyssning under flera månader klarnar den skrämmande bilden, som visar sig ha trådar såväl till internationella organisationer som World Economic Forum, FN och WHO, men också till Globalisternasa slutna sällskap; Bilderberggruppen, Trilaterala Kommissionen och Romklubben. Informationen visar att Globalisterna tänker reducera jordens befolkning ned till 500 miljoner invånare. Det kusligaste är ändå det långt gångna arbetet med att skapa en ny människoart genom uppgradering av utvalda elitmänniskors genbanker. Den före detta vänsterjournalisten Benno Ronkanen arbetar nu som svensk underrättelseagent med stationering i Düsseldorf, för att kartlägga Globalisternas agenda. Ronkanen återfaller i sin tidigare dekadenta livsstil och sjunker allt djupare ned i sitt tvångsmässiga sexmissbruk, men allt förändras då han träffar klubbvärdinnan Günes. Maktkampen mellan Sveriges rikskansler Anton Brännström och underrättelsechefen Ken Persson eskalerar, med manipulerande ryssar ständigt i kulisserna. Vem är vän och vem är fiende i spelet om Sverige? Skrivet i sten är den tredje boken av fyra i författarens boksvit som kallas Europatetralogin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skrivet i sten
 2. +
 3. 2034

De som köpt den här boken har ofta också köpt 2034 av Arne Weinz (häftad).

Köp båda 2 för 522 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Skrivet i sten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kravallerrna Påskhelgen 2022 är bara början ...
  Mr. Besserwisser, 18 april 2022

  Berättelsen kliver nu upp på nästa nivå. Islamisternas Gudskrigare sätter igång ett inbördeskrig i Europa. Världens härskande klass, Globalisterna (dom som tar privatjet till klimatmötena), har en genial plan för att ta över världen och reducera dess befolkning till 500 miljoner genom en sorts etnisk rensning. Däremellan pikanta inblickar i elitens privata sexuella utsvävningar. Men även en resning i Sverige för att besegra den islamistiska ockupationen en gång för alla. Tredje delen i Arne W... Läs hela recensionen

 2. För många besök för horhus
  Barbara Manga, 12 april 2022

  Författaren har sänkt ned hjälten Benno Ronkanen till att vara en stamkund i ett horhus i Tyskland.
  Författaren tror kvinnor blir glada av att sälja sig.

 3. Tankeväckande
  John Johansson, 26 januari 2022

  Litet överraskande glider handlingen över från krig mot muslimer till globalisternas strävan efter världsherravälde. Väl så spekulativt och kanske inte så trovärdigt, men ändå intressant och tankeväckande. Det är svårt att skilja verkligheten från konspirationsteorier och fantasier, men en sak är konstant när det gäller Weinz: Det är synnerligen roande läsning, delvis i miljöer som de flesta inte ens vet existerar. Rekommenderas!

 4. En stor berättare
  Marko, 22 januari 2022

  Weinz böcker är som ett gift. Det går inte att lägga dem ifrån sig innan man avslutat den sista sidan. I denna del som är nr 3 av 4, spränger Weinz nya gränser i gränslandet mellan fantasi och verklighet. I mitt tycke är Arne Weinz en av de verkligt stora berättarna i svensk litteratur, kanske den största i vår tid. En absolut given 5:a!

 5. Värdig uppföljare till del 1 & 2
  Erik, 14 januari 2022

  Detta är en värdig uppföljare till del ett och två i Europasviten. Intrigen utökas i Europa och globalt. Författaren verkar ha läst på bra för att beskriva vissa lokala händelser i bla London. Personligen saknar jag lite de tidigare större delarna av stridigheter och händelser i Sverige som här minskats ner i omfång till förmån för händelser i Europa och vissa karaktärers personliga intriger och sociala liv. Men det är nog en smaksak för många. Väntar med skräckblandad förtjusning på den avslutande delen.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Arne Weinz