Allt som var mitt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2020-08-25
Förlag
Cissi Wallin Produktion AB
ISBN
9789151960289
Allt som var mitt (e-bok)

Allt som var mitt E-bok

Historien som inte får berättas

(19 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-08-25

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Cissi Wallins instagraminlägg hösten 2017, då hon namngav en känd medieprofil som våldtagit henne, satte igång det svenska #MeToo-upproret på allvar. Efter det har Cissi hyllats, hånats, hatats och hotats. Hon dömdes hösten 2019, i en hårt mediabevakad rättegång, för grovt förtal mot den man hon 2017 namngett som sin förövare. Här hade Wallin kunnat välja att låta sig tystas. Men viljan att berätta blev starkare än någonsin. Hennes motståndare har försökt att stoppa boken, genom att hota det tidigare förlaget med rättsliga konsekvenser. Cissi valde då att ge ut sin bok på eget förlag istället.

?Allt som var mitt? är berättelsen om skammen, ångesten och rädslan efter ett övergrepp. En smärtsam historia om ett destruktivt uteliv, droger, fylla, osäkerhet, utnyttjande, svek och förnedrande sex. Men även en vacker beskrivning av stolthet, systerskap, rättvisepatos och mod.

Så här beskriver författaren Cissi Wallin boken med egna ord:

?Detta är historien som inte får berättas. Som blivit stoppad gång på gång. Hela den osannolika sanningen. Jag kanske hamnar i fängelse för att jag låter dig läsa den. Men alternativet kändes värre.?

Delar av vinsten av boken kommer Cissi Wallin att skänka till Roks Sveriges arbete för utsatta kvinnor och barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Allt som var mitt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Stark berättelse
  Emma Jo, 17 december 2020

  Cissis berättelse berör på djupet. Hon är inte rädd för att vända på alla stenar även om priset hon får betala är väldigt högt. Det är bara tack vare ett sådant mod som samhället kan utvecklas. Stort tack till dig Cissi.

 2. Viktig!
  Tina Marie Boumans, 26 oktober 2020

  Köpte boken för jag ville veta sanningen och sträckläste typ boken, väldigt bra skriven och jag känner igen mig i mycket men också mycket som jag inte kände till eller inte fattat. Och jag känner så starkt att vi kvinnor behöver känna ett systerskap med värme och kärlek och ibland vet jag inte vad jag ska tycka om män, jag känner mig ganska skadad där, jag önskar att män skulle göra sina röster mer hörda för det som är fel.

 3. Man blir arg
  Mats, 20 september 2020

  Den här boken är otroligt viktig. Det är en skildring av ett enormt systemfel men som tyvärr folk väljer att ignorera i för stor utsträckning. Jag trodde det skulle vara en bok för att hämnas men den gav mig ett stort uppvaknande. Läs och förstå att vi inte kan titta bort längre.

Visa alla 3 recensioner