Kungens hemliga resa (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
276
Utgivningsdatum
2020-10-14
ISBN
9789151964829
Kungens hemliga resa (e-bok)

Kungens hemliga resa E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-10-14
128

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kungens hemliga resa är en historisk roman i stormaktstidens Europa. Den spännande och sanna berättelsen om Gustav II Adolfs färd till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Baserad på en autentisk dagbok.

Under täckmanteln Gustav Carlsson reser Sveriges majestät inkognito med endast en handfull följeslagare. En av dem är Johan Hand, en ung adelsman och avlägsen släkting till kungen. Det är genom hans dagbok vi får följa den fascinerande resan.

>br>
Om Kungens hemliga resa:

Systrarna boktokiga, fem av fem.

"Historieälskare som jag är så blev jag riktigt glad när denna bok kom på posten. Språket är enkelt och välskrivet med lagom långa kapitel. Älskar miljöbeskrivningarna, väldigt bra och detaljerade."

Biulasbooks, fyra av fem.

"Boken är oerhört intressant och innehåller en mängd fakta som jag suger åt mig som en svamp och den väcker även nyfikenhet, jag vill läsa mer om de svenska konungarna och dess drottningar."

Sandras_bocker, tre av fem

"Berättelsen är välgrundad och detaljerad. Och blir extra intressant när man är medveten om att det bygger på verklig dagbok. Spännande att följa med på resan och de upptäckter och strapatser som kunde förekomma på 1600-talet. Romantiken förekommer likaså och berör."

Debutförfattaren Johan Gyllenswärd har bearbetat och utvecklat dagboken till en historisk roman i stormaktstidens Europa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Gyllenswärd