Fler böcker inom
Format
Inbunden (Klotband)
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2021-04-07
Upplaga
1
Förlag
House of Amalou
Medarbetare
Viman, Louise (red.) / Bergmark, Victoria (form) / Stalfelt, Pernilla (foto)
Illustratör/Fotograf
Pernilla Stalfelt
Dimensioner
206 x 168 x 14 mm
Vikt
377 g
SAB
Hcf
ISBN
9789151972848

Livet Livet Livet : en liten bok om stora frågor

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-04-07
199
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad är det här för en liten bok? Det är inte helt lätt att förklara, precis som stora känslor är svåra att förklara men ändå väldigt bra att prata om.

På färden genom boken får du sällskap av en liten figur som Pernilla Stalfelt hittade ensam på en loppmarknad. Figuren är fotograferad och illustrerad i olika miljöer med tillhörande små texter kring de 18 ämnen som boken berör.

Det finns inget rätt eller fel - bara möjligheter att själv reflektera. Reflektera över vad figuren är med om och hur den upplever de olika situationer den möter. Reflektera över de frågeställningar boken tar upp. Det är din och er fantasi som får styra samtalet och läsningen. Det kan bli spännande, sorgligt, skrattigt, busigt, tänkvärt och helt olika varje gång.

Boken innehåller frågor kring ämnena; att tycka om sig själv, att vara en vän, att vara annorlunda, att vara elak - mobbning, att älska ett djur, att vara ensam, att vara vilsen, att vara rädd, att tänka på kroppen, att bli gammal, att tänka på döden, att tro, att längta, att våga, att vara kär, att vara blyg, att vila, att drömma/dagdrömma.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livet Livet Livet : en liten bok om stora frågor
 2. +
 3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Livet Livet Livet : en liten bok om stora frågor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En perle av en bok
  Kristine Aarhoug Seger, 22 september 2021

  En favoritt blant både voksne og barn. Tar opp små og store frågor som skaper gode samtaler. Jeg måtte kjøpe inn litt flere bøker for å gi bort i gave.

 2. I det lilla sker det stora
  Lenah Margård, 24 augusti 2021

  En bok att dela med någon, om att fundera kring stort och smått. En bok att återvända till och mötas i. En ålderslös, kärleksfull bok med frågor utan givna svar och svar som kan variera vid olika tillfällen.
  Vem är jag? Lära känna sig själv genom att tänka efter exempelvis vad blir jag glad av, ledsen av, vad tycker jag om? En bok att växa i och tillsammans med, "att ha under kudden" som en trygg nalle. Jag duger som jag är!

  I ett pedagogiskt sammanhang ger de enkla varma bilder... Läs hela recensionen

 3. Fantastisk bok för att värma själen!
  David Heinemann, 26 april 2021

  En bok för barn och vuxna om det som är viktigt på riktigt.
  Alla borde ha ett ex att bläddra i när livet behöver riktning.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Pernilla Stalfelt