Betraktelser från en stubbe (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2020-12-01
Upplaga
1
Förlag
Infoclub AB
Dimensioner
217 x 152 x 17 mm
Vikt
403 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789151977980
Betraktelser från en stubbe (inbunden)

Betraktelser från en stubbe

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-12-01
284
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Betraktelserna inkluderar vardagshumor från 1960-talet fram till idag. Det finns en hög igenkänningsfaktor för alla som levt i Sverige under dessa årtionden.
Vi får besöka föräldramöten, vägföreningar och förrädiska längdåkningsspår. Vi träffar en hatad tidsstudieman, mycket små tyska damer samt svartbyggar-Nilsson.
Totalt tar författaren med oss på ett 60-tal historier ur sitt liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Betraktelser från en stubbe
 2. +
 3. Betraktelser från en alptopp

De som köpt den här boken har ofta också köpt Betraktelser från en alptopp av Olov Åkesson (inbunden).

Köp båda 2 för 568 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Betraktelser från en stubbe. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbara dråpligheter..
  Pierre, 24 mars 2021

  Hur många gånger har man inte tänkt tanken att sätta sig ned för att samla sina intryck och erfarenheter från ungdom och uppväxt - beskriva alla dråpliga situationer man hamnat i, udda och färgstarka figurer som passerat revy, tabbar, misstag och egna tillkortakommanden som resulterat i ångest och armsvett. Somliga ber om syndernas förlåtelse efteråt men Olov satte sig på stubben och skrev boken. Den har vi nu läst och skrattat hysteriskt åt. Läs den själva så slipper ni skriva en egen. Igenkänningen är stor!

 2. Underbara kåserier
  Sofia B, 11 mars 2021

  Denna bok har följt med mig överallt och varje kapitel gör mig så lycklig inombords att läsa! Så härliga och underfundiga små berättelser med hög igenkänningsfaktor vad gäller mänskliga beteenden. Jag blir så otroligt glad av att läsa den och har köpt flera ex till nära och kära som jag vet behöver lite glädje.

 3. Skrattvarning
  Susan Lorén, 11 mars 2021

  Vilken fantastiskt bok. Jag gapskrattade hela boken igenom, och min make kastade avundsjuka blickar på mig. Han kommer att kasta sig över boken när jag läst klart. Jag ser fram emot nästa bok 👍

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Olov Åkesson

 • Betraktelser från en alptopp

  Olov Åkesson

  Betraktelserna inkluderar dråpliga episoder från vardagen. Det finns en hög igenkänningsfaktor för alla. Leenden och skratt produceras från denna feel-good bok. Vi får deltaga när vår författare pryar som bergsguide, praktiserar som skidtestare oc...