Importören (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Tom Swedman (del 2)
Utgivningsdatum
2022-01-12
Förlag
ISE Publishing
ISBN
9789151978284

Importören E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-01-12

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kriget mellan kriminella i Göteborg blossar upp på ett oväntat sätt och flera gängmedlemmar dödas. Tom Swedman och hans kollegor på Särskilda spaningsenheten börjar ana att en ny, okänd spelare har klivit in på banan och försöker ta över en del av drogförsäljningen i stan. Alla spaningsresurser riktas mot den nya aktören som tycks ha helt andra resurser än de etablerade gängen. Förutom den lönsamma heroinimporten verkar ledaren för den nya konstellationen ha ytterligare en punkt på sin agenda. Hämnd. Tom Swedman och hans kollegor blir måltavlor för hans personliga vendetta.

Författaren Niclas Franklin har precis som huvudkaraktären arbetat som spanare och utredare inom Göteborgspolisen. Med sina böcker vill han ge en realistisk inblick i polisens spaningsarbete.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Importören. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 4+/5
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 13 juli 2022

    Den andra boken om Tom Swedman och hans kollegor var nästan lika spännande som första boken. Den innehöll lika många händelser och en tvist här och där som man bara var tvungen att fortsätta läsa. Där fick man återigen följa Tom Andrea parallellt. Storyn var åter igen mycket trovärdig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Niclas Franklin