Ingen kvinnas land (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2021-11-16
Förlag
Palm Publishing
Dimensioner
33 x 208 x 131 mm
Vikt
465 g
SAB
Hc
ISBN
9789151995786

Ingen kvinnas land

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-11-16
219
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sommaren 2019. Journalisten Dea Wilenius är på flykt från Stockholm och från sitt eget liv. Efter att två främmande män har gjort inbrott i hennes lägenhet och skjutit ner grannpojken Em är det omöjligt att återvända hem. Tillsammans med vännen Sabina lämnar Dea stan och beger sig söderut för att ansluta till en grupp kvinnor som ställt sig utanför samhället. Deras metoder är minst sagt kontroversiella och snart misstänker Dea att hon inte får veta hela sanningen om vad som egentligen pågår på den ödsligt liggande gården.

Från att främst ha fokuserat på att hitta mannen som överföll henne inser Dea att hon behöver kartlägga om det finns ett samband mellan alla våldsamma händelser som drabbat henne. Mordet på det äldre paret i skärgården väcker ännu fler oroande frågor. Och vad är det som egentligen har hänt med den omstridda opinionsbildaren Julia Ganessi, som försvunnit spårlöst? Under sommaren eskalerar gängvåldet och polisen står maktlös inför kriminella klaner som tar över allt fler områden. Fria medier rapporterar utan omskrivningar - men de stora medieplattformarna fortsätter att desinformera för att inte skapa onödig oro. Ändå tränger sig verkligheten på. Våldet skonar ingen, vare sig en anonym svensson som råkar befinna sig på fel plats vid fel tidpunkt - eller en mäktig mediechef.

Samtidigt försöker några utsatta individer överleva i den nya, skoningslösa verkligheten. Adriano gömmer sig från sitt förflutna i en krympande vildmark där det ännu går att gömma sig hjälpligt från omvärlden. Olivia ruvar på hämnd. Jenny flyr för sitt liv och Ulla får ett bistert uppvaknande. Den gemensamma nämnaren heter Dea Wilenius och svävar själv i livsfara. För det blir allt svårare att överleva i ingen kvinnas land. I synnerhet när fienden tillhör samhällets mäktigaste...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ingen kvinnas land
  2. +
  3. Blodsådd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blodsådd av Katerina Janouch (häftad).

Köp båda 2 för 365 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingen kvinnas land. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig bok med action och bra dynamik
    Jocke Drage Ragnarök , 12 januari 2022

    Intressant läsning. Man förstår hur boken liknar Sverige i realtid. Läste ut boken på 2 dagar då den var fängslande i sin helhet, varje sida hade nåt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katerina Janouch