Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2023-09-15
Upplaga
1
Förlag
Konkret Utveckling AB
Medarbetare
Johansson, Olle Jo (form)
Dimensioner
210 x 170 x 22 mm
Vikt
633 g
SAB
Qb
ISBN
9789151999531
Lyssna på medarbetarna och lyckas med utveckling (häftad)

Lyssna på medarbetarna och lyckas med utveckling

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2023-09-15
329
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lyssna på medarbetarna och lyckas med utveckling Kan levereras innan julafton
När personalen definierar och driver förbättringsarbete och utveckling så funkar det.

Det här är en handbok för dig som vill utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare. För dig som vet att delaktighet är nyckeln för att lyckas och för att få snabba resultat. En lättläst, faktaspäckad, rolig och lite annorlunda ledarskapsbok som ger dig teorierna, metoderna och tipsen du behöver för att snabbt komma igång.

Du kommer:

- Förstå vilka framgångsfaktorerna för utveckling är. Förstå varför så många förändringsinitiativ misslyckas.

- Inse att många organisationer och ledare idag lägger ner mer tid och resurser på att döda motivation och kreativitet än att göda den.

- Veta hur delaktighet kan underlätta din vardag som ledare.

Få tips på:

- Hur du enkelt kommer igång med att involvera medarbetarna i verksamhetens utveckling.

- Hur du leder och lägger upp en kreativ utvecklingsprocess med workshops som hjälper dig att arbeta strategiskt med delaktighet: från att ta tillvara idéer, motivation och skapa engagemang till att föra ut ansvar och säkerställa genomförande.

Inger Aspåker har lång erfarenhet av att driva och leda utveckling och innovation. Hon har flera gånger genomfört utveckling där man tidigare försökt i flera år och i organisationer som haft problem under en längre tid. Om de inte hade lyssnat på och involverat personalen i utvecklingsarbetet hade de aldrig lyckats menar Inger. Hon tror på metoder som grundar sig i forskning och teorier som går att omsätta i praktiken. Har ibland fått höra att hon borde skriva en bok. Nu har hon gjort det.

Sagt om boken

"Magnifik bok! Den här boken passar utmärkt till ledare som inte vill läsa långa akademiska texter utan få det "serverat" på ett lättläst sätt samt på ett lockande och intressant upplägg. Tack! Utmärkt jobb!" (Teresa Arellano, Leg. psykolog, leg. psykoterapeut och handledare)

"Provläste och blev... glad! Den här boken vill jag att många läser. Jag har läst många böcker på temat "lyckas med förändring och utveckling" under mitt arbetsliv (av nyfikenhet och intresse, och för att kunna applicera kloka saker i mina egna projekt) men den här boken känns nytänkande.
Jag ska vara snäll som ledare - då lyckas jag ?? 
Och den snygga formgivningen av boken stärker den tanken."(Siw Lövkvist, kommentar från Linkedin)

"Din bok och metodik är superb! Jag har redan kört två ws (fast jag inte läst klart) som blivit riktigt lyckade. Tack!" (Louise Klevbo, Verksamhetschef)

"Det är VERKLIGEN en fin bok. Både formen och innehållet. Lätt att ta till sig. Borde vara obligatorisk för nya chefer. (Kristina Svensson, Vetenskapsjournalist, kommentar från Linkedin)"

"Den här boken fostrar morgondagens arbetsplatser" (Hannes Granberg, Kommunikationsansvarig)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lyssna på medarbetarna och lyckas med utveckling
  2. +
  3. Börsen för alla : vägen till miljonen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börsen för alla : vägen till miljonen av Mohammed Salih, André Netzén Örn (inbunden).

Köp båda 2 för 568 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »