Ditt hjärta är mitt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (206.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Motalaserien (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2020-11-02
Förlag
Storyside
ISBN
9789152131183
Ditt hjärta är mitt (ljudbok)

Ditt hjärta är mitt Ljudbok

(31 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-11-02

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är sommar, Vätternrunda och festivalstämning i den lilla sjöstaden Motala i Östergötland när en ung kvinna hittas mördad på orten. Mitt under en konsert med sångerskan Nina Malm bryter kaos ut när polisen påbörjar jakten på mördaren. Nina Malm, nyligen hemflyttad från Stockholm, är inte bara artist utan även polis. Hon kastas in i en mordutredning som hotar populära cykeltävlingen Vätternrundan samtidigt som hon ställs inför ett privat dilemma. Hennes syster Danny är radiojournalist på P4 Östergötland och när hon får höra att det begåtts ett mord i närheten ger sig ut på fältet för att granska polisens utredningsarbete och syskonrelationen sätts på prov. "Ditt hjärta är mitt" är en pusseldeckare där fokus ligger på mordgåtan, personliga relationer och förfarandet inom det svenska rättsväsendet. Med skärpa skildrar Lana Brunell och Thomas Bodström livet i en liten svensk stad där folk är som folk är mest. De älskar, bråkar, stressar och tvivlar - men landar med fötterna på marken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ditt hjärta är mitt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 2 av 5
    Bokdjungeln, 2 maj 2023

    Jag har läst två av Bodströms tidigare böcker och hade därför stora förväntningar på denna bok. Tyvärr levde denna inte upp till mina förhoppningar. Jag kan inte sätta fingret på vad det är men den känns varken spännande eller verklighetstrogen. Känslan är att den är som en lågbudgetfilm. Handlingen kanske är ok men allt annat sänker den. Nej, tyvärr så var denna bok ingen höjdare enligt mig.

  2. Helt ok
    -, 10 mars 2021

    Ingen hit men helt ok att lyssna på. Mkt tack vare en av dem bästa uppläsare som finns.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna