Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2011-05-27
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 215 x 10 mm
Vikt
350 g
SAB
Ta
ISBN
9789152308806

Matte Direkt Safari 3A Elevbok

(6 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-05-27
204
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna titel är anpassad till läroplanen Lgr11 och finns tillgänglig för kompletteringsköp under en begränsad tid. Det finns en ny läromedelsserie som följer Lgr22.

MatteSafari 1-3 omfattar moment som tredimensionella figurer, symmetri, tredje- och fjärdedelar samt sannolikhet. Vi har också lagt ett ökat fokus på problemlösning. Här finns laborativa övningarna som inleder varje nytt moment, tydliga förklaringar där vi går från det konkreta till det abstrakta, samt en möjlighet att individualisera utifrån elevens behov. Till MatteSafari finns även Bingel, en digital ö-värld där eleverna färdighetstränar med Sanoma Utbildnings läromedel för låg- och mellanstadiet. Övningarna i Bingel är kopplade till kapitlen i boken och följer samma progression. Eleverna känner igen sig och tränar på samma moment, i bok och digitalt. Ju fler sätt vi erbjuder färdighetsträning på, desto större är sannolikheten att eleverna är stimulerade och motiverade. Från lärarvyn i Bingel har du som lärare full inblick i hur det går för varje elev och kan vid behov tilldela uppgifter, t ex som läxa, repetition eller utmaning. Antingen ger du samma uppgifter till alla i klassen, eller individanpassat så att varje elev får träna på just det som hen behöver. Alla övningar i Bingel är självrättande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matte Direkt Safari 3A Elevbok
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 333 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Matte Direkt Safari 3A Elevbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    Caroline Andersson, 16 januari 2024

    Rolig och lärorik. Tar upp dem olika ämnen med bra information och övningar. Den var väldigt uppskattad här hemma. Rekommenderar starkt

Visa alla 1 recensioner