Matte Direkt Borgen Lärarhandledning 6A Ny upplaga (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2012-12-03
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
298 x 220 x 15 mm
Vikt
484 g
SAB
uTa
ISBN
9789152308967

Matte Direkt Borgen Lärarhandledning 6A Ny upplaga

Häftad,  Svenska, 2012-12-03
778
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna titel är anpassad till läroplanen Lgr11 och finns tillgänglig för kompletteringsköp under en begränsad tid. Det finns en ny läromedelsserie som följer Lgr22.

I lärarhandledningen ges förklaringar till varje uppslag i grundboken, förslag på hur nya moment kan introduceras, förslag till gemensamma aktiviteter och andra praktiska tips. Till varje kapitel finns ett flertal arbetsblad varav ett för elevens utvärdering. Till varje bok i serien Matte Direkt Borgen finns två prov som innehåller en A- och en B-del. A-delen utgår från det centrala innehåll som behandlas i kapitlen. B-delen består av uppgifter där eleverna mer ingående kan visa hur de löst uppgifterna. Till proven i Matte Direkt Borgen 4A, 4B, 5A och 5B finns tolkningar av kunskapskraven som kan användas till att bedöma elevernas kunskaper samt kommunicera dessa med elever och föräldrar. Till proven i Matte Direkt Borgen 6A och 6B finns bedömningsanvisningar kopplade till kursplanens förmågor och kunskapskravens tre nivåer. Till proven finns även en bedömningsmatris. Den kan användas formativt, dvs. som en hjälp till att förklara för en elev varför den får ett visst betyg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matte Direkt Borgen Lärarhandledning 6A Ny upplaga
  2. +
  3. Matte Direkt Borgen Lärarhandledning 6B Ny upplaga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Matte Direkt Borgen Lärarhandledning 6B Ny upplaga av Synnöve Carlsson, Gunilla Liljegren, Margareta Picetti (häftad).

Köp båda 2 för 1556 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna