Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2012-10-20
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
360 g
ISBN
9789152316474

Bryggan, upplaga 2

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-10-20
458
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bryggan har en tydlig struktur, ett elevnära språk och varierade uppgifter som tränar de fem förmågorna. Boken är fylld med konkreta exempel som belyser de grundläggande metoderna i högstadiets matematik. Bryggan skapar möjligheter för alla elever att lyckas med matematiken. Bryggan är främst avsedd för elever som ännu inte uppnått betyget E i grundskolans matematik, elever med behov att repetera och reparera matematikens grunder. Boken kan användas under senare delen av högstadiet, på sommarkurser, förberedande kurser inför gymnasiet, gymnasiets introduktionsprogram och inom grundläggande vuxenutbildning, nationell delkurs 4. Boken är indelad i fem kapitel: Tal, Geometri, Bråk och procent, Statistik och sannolikhet samt Algebra. Varje kapitel innehåller: 1) Ingressuppslag med kapitelinnehåll och begrepp. 2) Tydliga genomgångar och lösta exempel som inleder varje moment. 3) Minitest för snabb självdiagnos. 4) Arbeta tillsammans, som tränar kommunikation och förståelse. 5) Sant eller falskt? som tränar resonemangsförmågan och är en snabbrepetition av viktiga begrepp. 6) Kapiteltest med uppgifter som testar kapitlets grundläggande begrepp och metoder. 7) Uppslaget med fokus på problemlösning, resonemang och kommunikation. 8) Sammanfattning av kapitlets metoder och begrepp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bryggan, upplaga 2
  2. +
  3. Bryggan Arbetsblad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bryggan Arbetsblad av Synnöve Carlsson, Karl Bertil Hake (häftad).

Köp båda 2 för 686 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bryggan, upplaga 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas!
    J.H.Å, 9 april 2015

    Bra mattebok för den som behöver repetera el räkna högstadiets mattenivå. Dock blir det minus för Bokus som inte rekommenderade det tillhörande häftet med extrauppgifter, som behövs då boken endast ger a,b, c lösningar. Men med det tillhörande häftet får du chans att stöta och blöta fler tal.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna