Resan hit - Amir och Laila Textbok A-B (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
35
Utgivningsdatum
2014-01-10
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 3 mm
Vikt
96 g
SAB
uFct
ISBN
9789152326534

Resan hit - Amir och Laila Textbok A-B

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-01-10
166
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna titel är utgående men säljs så länge lagret räcker.

Resan hit består av fyra lättlästa böcker, i två nivåer, om hur olika personer kom till Sverige. Böckerna är avsedda för elever med kort eller ingen utbildningsbakgrund på sfi studieväg 1 och på språkintroduktionen. Resan hit har som syfte att engagera eleverna med berättelser som de lätt kan relatera till. Bilderna förstärker förståelsen och engagemanget och därmed väcks lusten att lära mer. Textböckerna kan även användas utan övningsböcker som ett första steg mot skönlitterär läsning. Resan hit - Amir och Laila Textbok A-B handlar om kärlek och att få välja sin partner själv, om heder och familjens kontra individens behov. Resan hit - Amir och Laila Textbok A-B finns också som onlinebok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Resan hit - Amir och Laila Textbok A-B
  2. +
  3. Orka! : självkänsla för tonåringar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Orka! : självkänsla för tonåringar av Christina Stielli (häftad).

Köp båda 2 för 315 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Resan hit - Amir och Laila Textbok A-B. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst
    Alex (Borås), 15 februari 2018

    Det är en mycket bra idé att befästa basordförrådet genom att läsa lättläst. Och lättlästa texter är bra modeller för det skrivande som håller på att utvecklas. Men jag vänder mig starkt emot att alla meningar i "Resan-hit-serien" har så kallad "rak ordföljd". (Det finns en hel del starka, tongivande röster inom ämnet svenska som andraspråk som inte vill använda begreppet "rak ordföljd" i undervisningen eftersom det ger felaktiga associationer.) Det finns nog ingen riktigt säker statistik på ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tiia Ojala