Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-22
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
640 g
ISBN
9789152350386
Framgångsrika ägarskiften (häftad)

Framgångsrika ägarskiften

Häftad Svenska, 2018-05-22
518
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det finns en oförlöst potential i de tusentals ägarledda företag som står inför ett ägarskifte. Nya ägare kan inte bara förlänga ett företags livslängd, utan även tillföra ny energi som kan lyfta verksamheten till nästa nivå. I "Framgångsrika ägarskiften" lanseras begreppet restart-företag som symboliserar en ny möjlighet för företag att utvecklas och växa i samband med ett ägarskifte, samt även som en alternativ väg för nya företagare att snabbt bygga upp en livskraftig verksamhet.

"Framgångsrika ägarskiften" följer fem steg: från att börja tänka tanken till att faktiskt förbereda och sedan genomföra ett ägarskifte. Med stöd av verktyg, goda exempel samt intervjuer med experter och företagsledare ger innehållet en praktisk vägledning genom processen. Oavsett om det är familjeföretag som generationsväxlar, medarbetare eller helt nya företagare som får möjlighet att ta över en verksamhet ger boken handfasta tips och inspiration.

"Framgångsrika ägarskiften" är en praktisk handbok för både köpare och säljare av företag som utmanar läsaren att tänka i nya banor och ta tillvara den energi och potential som finns i ett ägarskifte.

Boken är skriven av Roland Dansell och Satish Sen. Författarna har mångårig och praktisk erfarenhet av företagande och rådgivning inom ägarskiften.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framgångsrika ägarskiften
  2. +
  3. Styrelsearbete i ägarledda företag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Styrelsearbete i ägarledda företag av Lars-Henrik Andersson, Roland Dansell, Ove Liljedahl, Satish Sen (häftad).

Köp båda 2 för 1022 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna