Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-06-01
Upplaga
2
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
298 x 210 x 15 mm
Vikt
751 g
ISBN
9789152353608

Goodwill Företagsekonomi 2 Uppgiftsbok

Häftad,  Svenska, 2018-06-01
546
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Goodwill Företagsekonomi 2 ger fördjupade kunskaper i ämnet företagsekonomi och utgår från kursplanen för kursen med samma namn enligt Gy11. I den nya upplagan finner du precis som tidigare, tydliga exempel och lättbegripliga fakta. Boken utgår från människorna och är uppdaterad med aktuella exempel från företag och organisationer som ungdomarna kan känna igen sig i. Uppgiftsboken innehåller många övningsuppgifter av varierande svårighetsgrad.

Goodwill Företagsekonomi 2 är indelad i fem block:

1) Företagande och samband

2) Ledarskap och organisation

3) Kalkyl och budgetering

4) Marknadsföring

5) Redovisning

Avsnittet om källkritik är uppdaterat med förslag på hur du och dina elever kan arbeta med området på ett integrerat sätt i kursen. Många uppgifter är utformade så att eleven kan arbeta i valfria kalkyl- och bokföringsprogram. Det inledande blocket om företagande och samband har förstärkts med formuleringar om digitaliseringens betydelse för världshandeln samt mer om CSR och hållbart företagande. Faktabok, Uppgiftsbok och Elevfacit finns både i tryckt och i digital utgåva. Till läromedlet hör också ett digitalt lärarstöd med kapitelkommentarer, prov och lösningar och PowerPoint-presentationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Goodwill Företagsekonomi 2 Uppgiftsbok
  2. +
  3. Goodwill Företagsekonomi 2 Faktabok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Goodwill Företagsekonomi 2 Faktabok av Bo Egervall, Eva Blomkvist, Carl-Johan Forssén Ehrlin, Holger Magnusson (häftad).

Köp båda 2 för 1108 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »