Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2019-05-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
219 x 150 x 23 mm
Vikt
552 g
ISBN
9789152356265
The Mind of the Leader - Hur du leder dig själv, dina medarbetare och din organisation mot enastående resultat (inbunden)

The Mind of the Leader - Hur du leder dig själv, dina medarbetare och din organisation mot enastående resultat

Inbunden Svenska, 2019-05-01
379
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Världen står inför en global ledarskapskris. Det finns ett desperat behov hos medarbetare att ha ledare som förmår skapa engagemang, tillit och meningsfullhet. Samtidigt upplever 88 procent av alla medarbetare att dessa behov inte alls tillgodoses av deras ledare.

The Mind of the Leader ger oss en radikal men praktisk lösning. För att lösa ledarskapskrisen måste organisationer sätta människan i centrum för sin strategi. I boken presenteras forskning som gjorts på mer än 35 000 ledare och intervjuer med 250 globala toppledare från företag som Accenture, IKEA, McKinsey & Company, LinkedIn och många fler. Forskningen tillsammans med Harvard Business Review visar att dagens ledare behöver utveckla tre centrala mentala förmågor: mindfulness, selflessness och compassion.

Mindfulness är förmågan att vara fokuserad snarare än splittrad, medveten i stället för att agera reaktivt på autopilot. Selflessness är förmågan att inte låta egot styra våra handlingar, att förstå att vår roll som ledare är att agera i linje med vad som är bäst för helheten. Compassion är förmågan att se andras svårigheter och ha önskan att hjälpa dem. Hjärnforskningen visar att vi kan träna upp och stärka alla dessa förmågor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. The Mind of the Leader - Hur du leder dig själv, dina medarbetare och din organisation mot enastående resultat
  2. +
  3. Förändringens fem fallgropar - och hur du undviker dem - En handbok för chefer och förändringsledare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förändringens fem fallgropar - och hur du undvi... av Mikal Björkström, Ola Rosenlind (häftad).

Köp båda 2 för 740 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna