Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2019-06-26
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 148 x 10 mm
Vikt
260 g
SAB
Ohab-c
ISBN
9789152357071
Lojalitet i arbetet. Arbetstagarens skyldigheter (häftad)

Lojalitet i arbetet. Arbetstagarens skyldigheter

Häftad Svenska, 2019-06-26
333
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vad menas med lojalitetsplikt, och vilka krav på lojalitet ska arbetsgivare och arbetstagare iaktta mot varandra i en anställning? Lojalitet i arbetet förmedlar praktisk kunskap om lojalitetsplikten och vad den innebär i praktiken. Förutom grunderna inom arbetsrätten får du kunskaper om vilka krav som finns på lojalitet före, under och efter en anställning. Vad gäller egentligen när en anställd beter sig illojalt, vilka situationer kan leda till arbetsrättsliga konsekvenser och vilka är dessa? Vi vill förmedla vad varje arbetsgivare och arbetstagare bör känna till om lojalitetsplikten.
Författare: Advokat Louise D'Oliwa är innehavare av Advokatbyrån D'Oliwa. Jur.kand. Lucas Ideström är verksam som biträdande jurist på Advokatbyrån D'Oliwa. Författarna företräder såväl arbetsgivare som arbetstagare i arbetsrättsliga frågor och tvister. Författarna är även föreläsare inom arbetsrätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lojalitet i arbetet. Arbetstagarens skyldigheter
  2. +
  3. Lojalitet i arbetet del 2, misskötsamhet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lojalitet i arbetet del 2, misskötsamhet av Louise Ideström D'Oliwa, Lucas Ideström (häftad).

Köp båda 2 för 666 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna