Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2021-08-06
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
300 x 230 x 30 mm
Vikt
1100 g
SAB
Fc
ISBN
9789152358467
ZickZack 6 Skrivrummet Lärarhandledning, version 2 (häftad)

ZickZack 6 Skrivrummet Lärarhandledning, version 2

Häftad, Svenska, 2021-08-06
1223
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Lärarhandledningen innehåller förslag på hur du kan stötta och utmana dina elever före, under och efter skrivandet genom att: 1) bygga upp deras kunskaper om olika texttyper - vad gäller innehåll, struktur och språkliga drag 2) utveckla deras språkliga förmågor - genom att göra olika språkutvecklande övningar 3) modellera hur skrivande av olika texttyper går till - genom gemensamt skrivande. Eleverna får på så vis de redskap de behöver för att lyckas med skrivandet av egna texter för olika syften och ändamål.

I lärarhandledningen presenteras också den forskning som materialet bygger på, och här finns sammanställningar över olika texttypers syften, struktur och språkliga drag. Författarna presenterar hur materialet kan användas i både svenska och svenska som andraspråk och ger exempel på olika språkutvecklande övningar i meningsbyggnad, grammatik, språkriktighet och stavning. För att skapa överblick finns sammanställningar över vad som tas upp och när.
Här finns också bilagor (bland annat kopieringsunderlag), förslag på pedagogiska planeringar i svenska och svenska som andraspråk, övningar i källkritik och muntlighet, bedömningsstöd och bedömningsexempel, matriser för kontinuerlig formativ bedömning samt facit till elevbokens övningar och till bilagorna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ZickZack 6 Skrivrummet Lärarhandledning, version 2
  2. +
  3. Resan till Interversum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Resan till Interversum av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 1372 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna