Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-07-30
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
298 x 210 x 13 mm
Vikt
624 g
SAB
Ta
ISBN
9789152359891

Matte Direkt 6A Skriva

Häftad,  Svenska, 2020-07-30
214
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Matte Direkt Skriva-böcker välkomnar eleven att räkna och skriva direkt i boken. Skriva-böckerna vänder sig till elever som arbetar med grön grundkurs och blå kurs.

Utöver Matte Direkt-seriens förklarande genomgångsrutor så erbjuder Skriva-boken stöd och struktur åt eleven i hur man till exempel ställer upp i rutnät. För att underlätta kommunikationen kring uppgifterna i klassen så har Matte Direkt Skriva samma uppgiftsnumrering som Matte Direkt grundbok. Vi har även satt in en extra sidnumrering som hänvisar till grundboken. Facit går därmed att användas både med grundboken och Skriva-boken.

Matte Direkt 6A grundbok och Skriva innehåller 4 kapitel. Varje kapitel inleds med en intresseväckande ingressbild där målsättningen med kapitlet och matematiska begrepp tas upp och som lämpar sig väl för diskussioner i helklass. Den gröna grundkursen och den blå kursen går att arbeta med parallellt vilket gör materialet flexibelt. Diagnosen "Vad kan du nu?" används som utvärdering och belyser huruvida eleven behöver träna mera på blå kurs eller den gröna.

Mera färdighetsträning finns i vår Bingelplattform.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matte Direkt 6A Skriva
  2. +
  3. Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt och roligt stöd för er potträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 353 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna