Din Agenda 2030. Så bidrar du till en hållbar planet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2021-08-16
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 150 x 12 mm
Vikt
280 g
SAB
Uh
ISBN
9789152360415
Din Agenda 2030. Så bidrar du till en hållbar planet (häftad)

Din Agenda 2030. Så bidrar du till en hållbar planet

(7 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2021-08-16
336
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Agenda 2030 - det är väl sådant som bara FN-människor sysslar med." Tvärtom - det är sådant alla kan syssla med!

I Din Agenda 2030. Så bidrar du till en hållbar planet beskriver människorättsjuristen Parul Sharma det globala hållbarhetsmålen på ett lättillgängligt sätt och väcker engagemang och handlingskraft. Hon ger även svar på frågan vad vi alla kan göra för att driva arbetet för en hållbar utveckling framåt.
Boken är fylld med råd och tips om hur du som medmänniska, medborgare, företagare, lärare eller privatperson kan agera hållbart i olika sammanhang. I boken finns mer än femtio intervjuer och citat från forskare, aktivister och sakkunniga som i sin vardag aktivt arbetar med ett eller flera av målen.

Din Agenda 2030. Så bidrar du till en hållbar planet vänder sig till dig som vill veta mer och passar även bra som utbildningsunderlag på företag och i organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Din Agenda 2030. Så bidrar du till en hållbar planet
 2. +
 3. Exponentiell klimatomställning : hur vi kan stoppa klimatförändringarna tillräckligt snabbt & hur du bygger pionjärt hållbara företag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Exponentiell klimatomställning : hur vi kan sto... av Rebecka Carlsson (häftad).

Köp båda 2 för 639 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Din Agenda 2030. Så bidrar du till en hållbar planet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tack!
  Safi Adam, 29 september 2021

  Den som säger att inget kan göras får bita sig i tungan när hen öppnar den här boken! Jag har över 20 tips från boken som passar mig och min vardag och det är stort för mig. Jag kan nu vara med och förändra. Kan rekommendera denna bok för alla. Unga som pensionärer.

 2. Alla kan agera hållbart
  Annelie U G, 28 september 2021

  Den här boken är så användarvänlig och konkret. Inget högtravande utan håller mig som läsare nere på marken och förser mig med nya verktyg för varje blad jag vänder. Den här boken behövs, den inger hopp och jag ser att det är möjligt.

 3. En "så här gör du"-bok
  Ann-Marie Juntunnen, 28 september 2021

  Så många rekommendationer och bra intervjuer om hållbar utveckling i denna bok. Jag kan engagera mig i miljöfågor eller minska social ojämlikhet, eller fattigdom, eller matsvinn. Det finns massa spännande att göra för var och en. Tycker att boken ska delas ut på alla skolor!

 4. Jag kan förändra!
  J Petersson, 28 september 2021

  En lättanvänd handbok för alla. Så faktaspäckad med konkreta tips. Mer sånt. Mindre klimatångest. Uppskattar hur boken knyter an till globala frågor med lokala lösningar!

 5. Konkret och praktiskt inkluderande bok
  Diana W, 28 september 2021

  Författaren har verkligen kämpat med att göra boken relevant för alla. Som aktiv inom hbtqi -frågor har de "gröna" frågorna varit lite utmanande att försöka sig på. Men Din Agenda 2030 ger mig en massa tips för hur jag ska agera i min vardag för haven, för skogen och klimatet. Läs! Unga behöver den här för hopp.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Parul Sharma