Bokföring - Din resa från teori till praktik (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2021-11-26
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
298 x 210 x 15 mm
Vikt
702 g
SAB
Qbcb
ISBN
9789152361559

Bokföring - Din resa från teori till praktik

Häftad,  Svenska, 2021-11-26
471
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bokföring - din resa från teori till praktik är skriven för dig som behöver lära dig bokföring från grunden och som saknar förkunskaper. Boken ger dig en stadig teoretisk och praktisk grund att stå på.
Då boken utgår från legala och andra krav på bokföringen blir det tydligt för dig varför olika arbetsmoment ska utföras och varför bokföringen är uppbyggd på ett visst sätt.
Bokens tyngdpunkt är löpande bokföring och genom flertalet övningar och ett praktikfall lär du dig att kontera vanligt förekommande affärshändelser. Praktikfallet, Matildas Kläder AB, bedriver en enkel verksamhet för att du lätt ska kunna ta till dig de olika bokföringsåtgärderna. I bokens sista kapitel får du följa företaget i arbetet med att avsluta räkenskapsåret, i form av en bokslutsövning.
Varje kapitel avslutas med instuderingsfrågor som hjälper dig att kontrollera om du har förstått det viktigaste i kapitlet. I slutet av boken finns facit både till frågorna och till de praktiska uppgifterna.

Bokföring - din resa från teori till praktik är lämplig för YH-utbildningar och andra typer av utbildningar där studenterna behöver lära sig både de teoretiska och praktiska grunderna i bokföring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokföring - Din resa från teori till praktik
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 720 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna