Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2022-08-15
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
211 x 152 x 16 mm
Vikt
371 g
SAB
Qblb
ISBN
9789152363324
Influencer marketing i praktiken (häftad)

Influencer marketing i praktiken

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2022-08-15
397
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Influencer marketing har blivit en mer självklar del av många företags och organisationers marknadsföringsmix. Det handlar om att använda inflytelserika profiler med ett betydande antal följare för att nå ut till en målgrupp på ett trovärdigt sätt - oavsett om det handlar om att bygga ettbvarumärke, sälja varor eller sprida ett budskap.

Influencer marketing i praktiken presenterar beprövade arbetssätt och metoder samt aktuell forskning inom området. Dessutom innehåller boken fallstudier, övningsuppgifter och intervjuer med experter.

Influencer marketing i praktiken vänder sig till dig som studerar marknadsföring och kommunikation, det vill säga framtidens annonsör, men kan också användas som inspirations- och kunskapskälla för dig som exempelvis arbetar på en reklambyrå eller marknadsavdelning.

Författaren Johannes Gustavsson har både praktisk erfarenhet och teoretisk kunskap inom influencer marketing, dels som grundare av en agentur som representerar influerare, dels som föreläsare och utbildare inom yrkeshögskolan. Han har tidigare skrivit boken Uppfödd på nätet (2019).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Influencer marketing i praktiken
 2. +
 3. Så lyckas du i sociala medier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så lyckas du i sociala medier av Alexandra Bylund (inbunden).

Köp båda 2 för 611 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Influencer marketing i praktiken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk handbok till Influencer marketing, läs!
  Linnéa N, 10 november 2022

  Influencer marketing i praktiken har gett mig en bättre förståelse och arbetssätt för hur jag kan arbeta med området framåt. Boken är välarbetad och går igenom både arbetssätt, lagar och regler, case och intervjuer med relevanta specialister inom olika områden. Om du är intresserad av Influencer marketing, rekommenderar jag dig starkt att läsa denna! Det är helt enkelt handboken alla företag, marknadsteam och marknadsförare bör ha om man vill börja arbeta med eller redan arbetar med Influence... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johannes Gustavsson

 • Uppfödd på nätet - Lär känna den sociala generationen

  Johannes Gustavsson

  Det här är storyn om den sociala generationen. De är våra barn, elever, kunder och anställda, och de är den första generationen som är uppfödd på nätet. Hur lever de sina liv, vad värderar och ogillar de, och hur och varför skiljer de sig från tid...

 • Uppfödd på nätet ? Lär känna den sociala generationen

  Johannes Gustavsson

  Det här är storyn om den sociala generationen, den första generationen som är uppfödd på nätet. Hur lever de sina liv, vad värderar och ogillar de, och hur och varför skiljer de sig från tidigare generationer? Lyssna poch få bättre förståelse för ...