Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-03-29
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 150 x 26 mm
Vikt
571 g
SAB
Qbf
ISBN
9789152364642
BOLD - strategiskt HR-arbete i en ny tid (häftad)

BOLD - strategiskt HR-arbete i en ny tid

Häftad, Svenska, 2023-03-29
413
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    292
Visa alla 1 format & utgåvor
I boken BOLD - strategiskt HR-arbete i en ny tid, får läsaren en exklusiv inblick i det extremt snabbväxande techbolaget Spotify. Katarina Berg , företagets globala HR-chef, och dess internationella HR-team visar hur alla kan bli modigare i sitt HR-arbete, oavsett om det gäller ett utmanande förändringsprojekt, global tillväxt eller om det viktigaste är att hitta rätt medarbetare till nyckelposter.

HR ska både utveckla och utmana. För detta krävs mod och extremt god insikt i verksamheten, först då kan HR-arbetet skräddarsys till den egna organisationen. På Spotify arbetar man efter verktyget "HR-paletten" och de många färger som utgör HR-professionen, vilket är totalt 171 olika kunskaps- och expertområden. För att kunna bedriva HR framgångsrikt måste man behärska hela paletten utan och innan, och dessutom kunna anpassa den till sin egen organisation. Det går nämligen inte att kopiera andras framgångssagor eftersom varje organisation är unik. En annan viktig förklaring till Spotifys framgång är den starka kulturen. Ett företag som vill implementera en effektiv och global kommersiell strategi måste ha en kultur där alla medarbetare känner att de arbetar mot ett och samma syfte - oavsett var i världen de befinner sig. Och i det arbetet har HR en oerhört viktig roll.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. BOLD - strategiskt HR-arbete i en ny tid
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 613 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »