Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-08-09
Upplaga
2
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
13 x 249 x 210 mm
Vikt
700 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789152365564

Projektledning från grunden

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2023-08-09
532
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    424
Visa alla 1 format & utgåvor
Projektledning från grunden är en bok för dig som ska leda eller vara med i ditt första projekt. Den är främst tänkt som kurslitteratur på grundläggande kurser i projektledning och projektkunskap inom yrkesutbildningar, men passar också bra för öppna kurser på utbildningsföretag.

Även du som har varit med i ett par projekt och vill komplettera din praktiska erfarenhet med teori har stor behållning av boken. Projektledning från grunden är fylld med exempel från verkliga projekt, övningar att träna på och mallar som du kan använda i dina egna projekt. Den passar även bra för dig som har varit med i några projekt och som vill komplettera dina praktiska erfarenheter med teori inom klassisk projektledning och agila metoder.

Den nya upplagan är uppdaterad med aktuella exempel och fler övningar. Boken innehåller dessutom qr-koder till digitala övningar som går att nå direkt med mobilen.

Författare:
Bo Tonnquist är en ofta anlitad föreläsare och konsult inom projektledning och agila metoder. Han har flera års erfarenhet från operativt arbete och rådgivare inom olika företag och organisationer, även internationellt.

Bo Tonnquist har författat flera böcker inom projektledning och tilldelades 2022 hederspris av Svenskt Projektforum för sitt enträgna arbete med att skriva enkelt och lättfattligt om hur det är att vara projektledare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Projektledning från grunden
  2. +
  3. Bemanningens ekonomi : om personal, ekonomi och ansvar förr och nu

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bemanningens ekonomi : om personal, ekonomi och... av Paula Liukkonen ().

Köp båda 2 för 701 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bo Tonnquist