Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Livsfrågor
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
1998-02-01
Upplaga
2
Förlag
Verbum AB
Originaltitel
Vägvisare : en bok om kristet ledarskap
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
147 g
SAB
Cg
ISBN
9789152635001
Vägvisare : en bok om kristet ledarskap (pocket)

Vägvisare : en bok om kristet ledarskap

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 1998-02-01
79
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vägvisare är en bok för dig som utövar någon form av ledarskap i församlingen. Författaren väver samman personliga erfarenheter med exempel ur kyrkans 2000-åriga historia. Vart tog de andliga ledarna vägen? Ropet kommer från både samhället och den kristna kyrkan, som båda genomgår snabba förändringar. Samtidigt tycks traditionella ledarroller och verksamhetens ekorrhjul hindra församlingsarbetarna från att ägna sig åt andlig vägledning, vare sig för egen del eller andras.

När dessutom ekonomin drar åt svångremmen och statistiken dalar... ...då tränger de verkliga frågorna upp till ytan: Vad är egentligen en kristen ledare? Behöver Gud mig inte längre? Vad innebär detta med kallelse? Kan en sliten församlingsarbetare hitta tillbaka till de inre källorna? Hur kan vårt ledarskap hjälpa andra törstande till vatten?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägvisare : en bok om kristet ledarskap
  2. +
  3. Svartgrundet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svartgrundet av Kent Wisti (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägvisare : en bok om kristet ledarskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så tänkvärt

    Den här boken tål att läsas av alla ledare, krista eller inte. Författaren lyfter fram essensen i hur man som kristen bör tänka om att leda, med många citat och referenser till Bibeln. Det här är en bok som ska läsas några sidor i taget, och sedan reflektera över vad det man har läst egentligen innebär.

Visa alla 1 recensioner