Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Livsfrågor
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2022-01-10
Upplaga
2
Förlag
Verbum AB
Originaltitel
Pilgrimsliv
Dimensioner
190 x 140 x 135 mm
Vikt
258 g
SAB
Cm.04
ISBN
9789152639009
Pilgrimsliv : handbok för vandrare (häftad)

Pilgrimsliv : handbok för vandrare

Häftad Svenska, 2022-01-10
357
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Pilgrimsliv vänder sig till den som är intresserad av pilgrimsvandringen som idé. I boken finns bakgrund, tankar och fakta om pilgrimsvandringen. Boken kan också fungera som en handledning för att leda en grupp på vandring. Boken innehåller tre delar: pilgrimens historia och omvärld, en tolkning av pilgrimens själ och teologi och avslutas med det praktiska kring pilgrimsvandringen. 

Handboken vänder sig till den enskilde och grupper som vill ha stöd för att börja eller fortsätta med pilgrimsvandring. I anslutning till de olika kapitlen finns frågeställningar till texten och i slutet av boken ett kapitel som riktar sig till den som vill använda boken i kurssammanhang.

I denna revidering har det bland annat tillkommit två nya kapitel: En pilgrims berättelse - från del till hel och Pilgrimsstaven - till stöd på din livsvandring. De sju nyckelorden är nu dessutom skrivna av sju medskribenter: Ylva Eggehorn, moder Katarina, Anders Arborelius, Martin Lönnebo, Anna Alebo, Peter Halldorf och KG Hammar. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pilgrimsliv : handbok för vandrare
  2. +
  3. Pilgrimens sju nyckelord : inspiration för din livsresa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pilgrimens sju nyckelord : inspiration för din ... av Hans-Erik Lindström (pocket).

Köp båda 2 för 436 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hans-Erik Lindström