Piktor Pank : totatisterna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2022-04-28
Upplaga
1
Förlag
Bam Boom Books
Dimensioner
216 x 152 x 10 mm
Vikt
250 g
SAB
Ia
ISBN
9789152702628
Piktor Pank : totatisterna (inbunden)

Piktor Pank : totatisterna

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2022-04-28
234
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ur boken: Totatisterna var, förutom av totatisarna, även påverkade av en salig blandning leklystna rörelser såsom dadaismen, organismen och mekanismen. Det mesta släpptes löst såvida det inte gjorde någon skada; bland mycket annat byggdes det strängaspel av papplådor och snedvridna fågelholkar av restvirke, det odlades benknotor i spruckna lerkrukor och det metades med färgglada flöten i ett fågelbad...
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Piktor Pank : totatisterna
 2. +
 3. Markoolio, mörkret och den rosa bubblan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Markoolio, mörkret och den rosa bubblan av Marko Lehtosalo, Gustav Gelin (pocket).

Köp båda 2 för 313 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Piktor Pank : totatisterna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ja
  J4c0bGunnar, 25 maj 2022

  Sedan hans förra (något mindre boksläpp) har jag haft ett öga på Tomandi. Författarens prosa och visuella tillvägagångssätt drar in en som få gör i dagens bokklimat. Med ett originellt penseldrag målar författaren upp en berättelse, värld och känsla som får en att undra över, ifrågasätta och älska det lilla i livet.
  Den perfekta boken finns inte, den kommer aldrig att finnas. Men i den oändliga väntan efter den perfekta boken så finns denna, bläddra i den, studera den, förgyll någons dag med den. Köp den!

 2. Jaa!

  Äntligen något nytt som inte liknar något annat! En frodig tuva mitt i en tuktad stubbåker ... Tveka inte, skaffa den snarast och bläddra dig in i det eviga äventyret.

Visa alla 2 recensioner