Du med flera : en guide till polyamori, relationsanarki och annan flersamhet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2022-12-07
Upplaga
1
Förlag
Suhinina & Söner
Medarbetare
Gaines, Stef (form)
Dimensioner
210 x 135 x 24 mm
Vikt
455 g
SAB
Do,Oaa
ISBN
9789152705582

Du med flera : en guide till polyamori, relationsanarki och annan flersamhet

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-12-07
462
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
OM BOKEN
Senaste decennierna har allt fler personer valt att röra sig bortom den traditionella monogamin. Trots att intresset har ökat har det saknats en svensk bok om ämnet - tills nu. Du med flera riktar sig till alla som är nyfikna på att leva ickemonogamt. De som vill leva flersamt guidas i hur man ser till att leva öppet på just sitt sätt utan att falla i de vanliga fallgroparna. Professionella som arbetar med flersamma klienter får vägledning i hur de kan bemöta klienter som valt bort monogami. Slutligen kan alla som bara är nyfikna lära sig om vanliga begrepp eller vad senaste forskningen kan lära oss om flersamma. Du med flera är en självklar första instans att vända sig till om du vill veta mera om hur ickemonogama relationer kan se ut i en nutida svensk kontext.

OM FÖRFATTAREN
Tanja Suhinina är legitimerad psykolog, sexolog och författare. Sedan tidiga 00-talet har hon följt flersamhetens utveckling såväl internationellt som i Sverige. Hon har under många år synts i media som expert på flersamhet, debatterat och föreläst om flersamhet, hållit workshops för flersamma och arbetat med flersamma i terapi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Du med flera : en guide till polyamori, relationsanarki och annan flersamhet
 2. +
 3. Varför har man sex

De som köpt den här boken har ofta också köpt Varför har man sex av Tanja Suhinina (häftad).

Köp båda 2 för 633 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Du med flera : en guide till polyamori, relationsanarki och annan flersamhet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Äntligen!
  Lie Sax, 12 maj 2023

  Äntligen en informativ och lättläst bok om poly på svenska. Fakta har vävts samman med tips och exempel på ett sätt som gör boken smidig att ta till sig.

 2. Håller vad den lovar!
  Melinda , 9 februari 2023

  Den här boken är, precis som den heter, en guide. Och den är en riktigt bra guide. Som ny på området har jag fått mig en genomgång som gör mig trygg i att ta del i samtal på området. Det var inte så svårt och komplicerat som jag trodde. Dessutom kan man läsa boken ur vilka perspektiv som helst och få ut massor av nyttiga förhållningssätt, för individuell utveckling, relationell -, och samhällelig -!

  Den här kommer stå på min referenslitteratur-hylla.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tanja Suhinina