Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Pojken med drakärret (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2022-04-11
Upplaga
1
Förlag
MIRKA Förlag
Dimensioner
210 x 148 x 20 mm
Vikt
405 g
SAB
Hcf
ISBN
9789152707210
Nattpärlan (inbunden)

Nattpärlan

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2022-04-11
159
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Våren har äntligen kommit! Isbitare och huttrare smyger runt de smältande isarna medan furstesonen Vide och hans bäste vän Lot väntar på att Finja ska återvända från de sällsammas vintersalar. Lots nya, brinnande intresse för urdjur för barnen till Silversjön där de finner något som förändrar allt, och sätter hela Nordlandets framtid på spel. Vad är det som rubbar tidscirklarna och tvingar människor och varelser på slätten att fly i panik? Är tiden äntligen inne för Finja att avslöja sina magiska förmågor? Och vad är det för gömda, och glömda hemligheter det farliga, otillgängliga Silverberget ruvar på?

Serien om Pojken med drakärret handlar om Vide, Lot och Finja. Barnen lever på slätten i Nordlandet och Vide och Lot bor i borgen medan Finja, som tillhör de Sällsamma, lever bland väsen och varelser i skogarna.

Tillsammans upplever barnen äventyr och reser mellan tider och världar. De utmanas av odjur och otäcka monster men får också vänner bland småfolk och oknytt. Landskapet de rör sig i är lika magiskt som den vänskap som växer fram mellan barnen. Den kvicktänkte Lot, med alla sina idéer och envisa påfund, Finja som är finurlig och orädd men känslig under sin tuffa yta och den snälle men ibland lite fumlige tronarvingen Vide.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nattpärlan
  2. +
  3. Det stora slaget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det stora slaget av Helena Berggren (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Berggren

  • Det stora slaget

    Helena Berggren

    Serien om Pojken med drakärret  handlar om Vide, Lot och Finja. Barnen lever på slätten i Nordlandet och Vide och Lot bor i borgen medan Finja, som tillhör de Sällsamma, lever bland väsen och varelser i skogarna. Tillsammans upplever barnen ä...