Utanför verkligheten : en handbok för resor i medvetandet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
359
Utgivningsdatum
2023-10-26
Upplaga
1
Förlag
Miranon Media
Originaltitel
Outside Reality
Dimensioner
210 x 140 x 22 mm
Vikt
538 g
SAB
Dokb
ISBN
9789152710982
Utanför verkligheten : en handbok för resor i medvetandet (häftad)

Utanför verkligheten : en handbok för resor i medvetandet

(5 röster)
Häftad,  Svenska, 2023-10-26
233
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Utanför Verkligheten är skriven av Roger Gotthardsson som en självbiografisk reseberättelse och förklarar i detalj hur läsaren kan utforska och utvidga medvetandet med hjälp av extrema former av meditation tillsammans med många andra verktyg. Boken tar läsaren till olika medvetandenivåer, långt bortom våra nuvarande normer och vad som definieras som vår verklighet. Avsikten är att tänja på vad läsaren tror är möjligt och ta bort personliga begränsningar. Syftet är att ge läsaren en personlig utveckling till helt nya och outforskade nivåer. Boken innehåller många personliga berättelser om de mest oväntade mötena, med oförutsedda konsekvenser. Boken vill göra det osannolika sannolikt, det omöjliga möjligt och det paranormala normalt. Den tvekar inte att ta upp de svåraste och mest centrala frågorna kring vår existens och vända dem ut och in tills de verkar vara en logisk följd av vårt medvetande. Boken är skriven baserad på över 20 års forskning som har lett författaren inte bara runt om i världen, utan också till helt andra platser som inte enkelt kan sättas i ord.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utanför verkligheten : en handbok för resor i medvetandet
  2. +
  3. 365 dagar av personlig och andlig utveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt 365 dagar av personlig och andlig utveckling av Susanne Jönsson (inbunden).

Köp båda 2 för 472 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roger Gotthardsson

  • Outside the reality : the traveler's guide in consciousness

    Roger Gotthardsson

    Outside Reality is written as an autobiographical travelogue and is explaining in detail how the reader can explore and expand consciousness using extreme forms of meditation together with many other tools. The book takes the reader to different l...